talán az sem baj, ha egy iskolaigazgató autoriter vezető. Elvégre a lovak közé dobott gyeplő és Herbart módszertana közt elég széles, és hosszú az út. Az azonban elég szomorú, ha egy iskolaigazgató szerint a liberalizmus eszméje maga a laissez faire vezetési stílus. Ez ugyanis konkrétan: baromság. Már csak azért is, mert nagyjából a krumplit hasonlítja össze a sárgarépával. Azon az alapon, hogy mindkettőnek köze van a földhöz. Azért kár, hogy a tanártüntetéseknek ilyen sztárocska jutott. Aki kicsiben ugyanahhoz az illiberálisan vargabetűs eszmefejlődéshez közelít, ahova Orbán Viktor nagyban már eljutott.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Kérdés, hogy azt a felügeletet amelyik már sem az iskolák fűtését, sem a tanárok fizetését és stb..nem fizeti ki hónapok óta meddig kell felügyeletnek tekinteni és nekik nemlétező jegyzőkönyveket küldeni..
Ma nincs olyan ember pozícióban akinek teljesen egyenes a gerince, így be kell érnünk ellentmondásos szereplőkkel, sőt akár az ördöggel is ha változtatni képes.
bencemacska
@coni: Megkezdődött az: "Oszd meg és uralkodj!!!"
Fidesz: Karakter gyilkolászásból jeles!
GeoCravker
@coni: Csak ezzel az a baj, hogy az ördög először ellopja a lelked, aztán vizszintesre hajtja a gerinced, és végül bedugja a villás farkát a szádba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.