A kormány szerdai ülésén alakítja ki az álláspontját arról, hogyan verje vissza a kötelező betelepítési kvótarendszerről szóló brüsszeli tervet – jelentette be Orbán Viktor hétfőn az Országgyűlésben napirend előtt.

A kormányfő szerint a március elején esedékes EU-csúcs tétje, hogy a miniszterelnökök áldásukat adják-e egy olyan kötelező betelepítési kvótarendszerre, amely beépülve az uniós jogrendbe, folyamatosan, mintegy menekültügyi mechanizmusként, állandóan beszállítaná Magyarországra azokat a migránsokat, akiket Magyarország nem akar beengedni és a déli határoknál fel is tartóztat.

Orbán: Visszaverjük az új migránselosztási mechanizmust

A magyar kormány szerdai ülésén értékeli ezt a helyzetet, és alakítja ki az álláspontját arról, hogy hogyan kísérelje meg visszaverni azt a "brüsszeli kísérletet, hogy egy brüsszeli szabályrendszer segítségével, folyamatosan, éveken keresztül, beláthatatlan nagyságrendben olyanokat költöztessenek, telepítsenek be Magyarországra, akikkel nem kívánunk együtt élni" – közölte Orbán Viktor.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicero
De édes.. :)))))) Ott szó nélkül aláír,itt meg pattog. :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@zöldszem: Hát kb ez lenne az első reakció.
justhpeter
@zöldszem: Ez a brüsszeli összes és az itthoni normális reakció.
zöldszem
@justhpeter: Igen, kínjában az ember nem is tudja mit csináljon.
Az ember nehezen tudja eldönteni, hogy röhögjön-e, vagy sírjon. Nekem pár méteren múlik a dolog. Sopronnál van az a pár méter. Az államhatártól keletre és nyugatra egyaránt folynak a könnyeim. Csak keletre a sírásától, nyugatra a röhögéstől. Mert kívülről nézve az egész marha vicces. Itthonról nem annyira...
nemjoezigy
Ki kell jelenteni, hogy szegény ország vagyunk, legalább 6 millió nélkülöző polgárral, eddig hazudott a kormány, (lehet többet is mondani az sem áll messze a valóságtól, elvégre csak a lakosság 20%-a tud félre lakni, csak ennyinek van anyagilag gondtalan jövőképe, és mégis mennek külföldre. Ugyan miért, ha itt olyan jó? Mert megtehetik, mennek a pénzük után.)
Legfeljebb keresztény embereket fogad be az ország, elvégre több mint 1000 éves keresztény ország vagyunk, vagy mi a szösz.
A génmódosítás mentességet is sikerült keresztülvernie az országnak.
Meg kell próbálni!
Lepényleső
Nem itt kell mondani,itt az van amit óhajt. Ott kell kiállani ahol más vélemény is van,nem hallgatni,mint a szár a fűben.
bence
A tőlük kapott milliárdokat bezzeg nem vered vissza !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.