A nap nagy kérdése, hogy milyen kapcsolat volt a kedd délelőtt a Nemzeti Választási Iroda épületében felbukkanó Frady Security-s kopasz kigyúrt férfiak és a népszavazási kezdeményezést beadó idős, szót nem szóló nő között. Ezt nem volt könnyű eldönteni, mivel a helyszínen senki nem kommunikált semmit, a kopaszok azt sem tudták, hol vannak, és az idős nő sem nyilatkozott a sajtónak. Róla azóta kiderült, hogy az egykor még a Fidesz színeiben induló herceghalmi polgármester felesége, Erdősi Lászlóné. Ezt erősíti meg az a tény is, amire egy olvasónk hívta fel a figyelmünket. Az épületbe délelőtt csak akkor engedtek be bárkit, ha volt nála egy népszavazási kezdeményezés. Ezért szorongattak a Kubatov Gáborhoz köthető kopasz férfiak is mappákat. Azt azonban nem lehetett tudni, hogy ők milyen papírokkal érkeztek, hiszen végül kezdeményezést az idős nő adott be, megelőzve az MSZP-s Nyakó Istvánt. Az Origó cikkében azonban felbukkant egy fénykép, amin az egyik kopasz férfi kezében...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
2006 / 2016?
Nem csodálkoznék ha valaki előkaparná a 2006-os nemzeti ,,forradalom" fotóit és videóit, és megtalálná ezeknek az ,,emberkéknek" a pofázmányait a felvételeken.Sőt, még előfordulhat, hogy a vénasszony is szerepelne némelyiken.
Minden esetre, ez egy szemét lépés volt (ha tagadják ha nem) a fideSS-től.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Tekintve, hogy bukta van, a karámnak semmi köze hozzá...tekintve, hogy szép, nagy, egészséges bukta van, a tagdósíval szemben !

Aki még rendesen hazudni sem képes, az annyit is ér ! Ez a primitív, amatőr hazugság, meglepően gyenge a csürhétől !
human
@zöldszem: A Választási Hivatal elnökét hallottad nyilatkozni? Azt mondja, hogy nálunk még mindig könnyebb népszavazást kezdeményezni, mint ott ahol nincs is népszavazás. Érzed ugye a gúnyt a válaszban.
John J. Dunbar
@human: Miután a bélyegezés a procedúra meghatározó része, ezért annak bárkivel történő elvégeztetése sem fogadható el - hiszen ez a procedúra lényeges eleme.
zöldszem
@human: Nem, nem hallottam! Ott tartok, hogy a jogállamot csúfolták meg, pofánkba köpött a hatalom.Tényleg nincs semmi köze a "fideszmaffiának" az ügyhöz:
1. van egy nő, aki a herceghalmi fideszes polgármester felesége!
2.van 10-12 kigyúrt majom akik a Ferencváros Biztonsági szolgálatához tartoznak.
3.van a ferencvárosi Kubatov a fideszes ingyenélő!
4. NVIT Orbán felügyelete alatt működik.
Tényleg semmi köze a Fidesznek!

Ijesztő amit a Fidesz művel, véresen komoly következményei lehetnek. Félelmetes:1956-2016.
eye
Hülye kopaszok, ti miért is gondoljátok magatokról, azt, amit?
A ketrecharc nem az erőről szól, hanem az intelligenciáról
Gyere ki a hóra, te hulladék keresztül-kasul segbebaszott, agyonszívatott kisköcsög!
Jankó123
Kopasz deltamatyik az öreg mammerrel együtt elkezdhetnének mostantól már "agyra is gyúrni"!
Abból eléggé deficites ez a kompánia!
:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.