A Die Zeit Magyarországról szóló cikkéről számolt be a 168 óra, ami részletesen taglalja a hazai viszonyokat. Az apropó a népszavazási indítványok körüli helyzet, ennek kapcsán megállapítják, hogy kormányhoz hű emberek találhatóak a választási testület élén.

Írnak az Orbán-kormány menekültekkel kapcsolatos politikájáról, illetve arról, hogy a jobboldali populizmus egyre több helyen üti fel a fejét Európában. A cikk szerzője sorra veszi a siker titkait, majd bemutatja, hogyan alakult át a kultúra több szeglete (például a színházak), vagy a sajtó a 2010 óta eltelt években.

Az összefoglalóban kemény állítások találhatóak, például Orbán harcol a globalizálódás, az emberi jogok és a liberalizmus ellen is.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mangu
Tudjuk (már akit érdekel). Egyébként miért csodálkoznak, van más lehetőség? A "demokratikus" választáson kaptak rá felhatalmazást. Az, hogy vizet prédikáltak, prédikálnak és bort isznak, az már a választókat és a közömbösöket minősíti.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mangu
@papa.49: Sajna a többség még mindig közömbös (zavarosban halászók és mindig sírók).
papa.49
@Mangu: Igen de azt nem értem ha ,,siránkozni tud szavazni miért nem megy el,, én mindig azt tartottam hogy nem siránkozni, hanem tenni kell!!!Én már egy vénszar vagyok nem sokat tudok tenni de azért szavazni mindig elmegyek, és gondolhatod nem a fütyisz a kedvenc pártom, sajnos a mai palettán nincs olyan akit örömmel tudnék támogatni, csak a ,,kisebbik rosszra,, tudok szavazni!!!
Mangu
@papa.49: Ez egy életforma, ebben nőt fel, viszi a vérvonalat tovább (régen úgy hívták őket, hogy kapaszökevény, lumpen proli).
Toby
Mindehhez az Mszp-s balfácánság is kellett - Papa és Mangu !
Mangu
@Toby: Az NVI elnökét nem érdekli, hogy "kigyúrtak, kopaszok, fehérek vagy nem fehérek" akarnak-e népszavazást beadni - e cikkre írtam már korábban.
A képviselő úr mindezek ismeretében (ismeri a személyzetet és volt már korábban hasonló eset vagy lásd korábbi árverési balhékat, melyre már léptek), miért nem kért rendőri biztosítást.
Tiszta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.