A DK szerint nem a menekültek, hanem a miniszterelnök "és skinhead-es csapata" jelenti a legnagyobb veszélyt az országra.

Oláh Lajos a Demokratikus Koalíció független országgyűlési képviselője Orbán Viktor vasárnapi évértékelőjét követően újságíróknak nyilatkozva a beszédet tragikusnak értékelte, amely szerinte a Horthy-rendszert dicsőítette és elvetette az Európai Unió értékeit.

Szerinte a kormányfő egy olyan világot álmodott, ahol csupán a fideszes földesurak és a kaszinómogulok érzik jól magukat, de ahol a kockásinges tanároknak vagy a külföldre menekülő orvosoknak, ápolóknak nincs helyük.

Hozzátette: a kormányfőnek az évértékelő beszédében arról kellett volna szólnia, miért halnak meg többen fertőzésekben, mint autóbalesetben, miért tüntetnek a tanárok vagy, hogy miért akarja népszavazással kivezetni Magyarországot az Európai Unióból.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ez nem évértékelő volt, hanem az EU elleni uszítás és a félelemkeltés!!! Közösség elleni izgatásért akár fel is lehetne jelenteni!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Orbán sajnos nem veszély, hanem rögvalóság! =))
Azt azért megkérdezném, ha az aranyhal elvinné Őfeneségét, ti - mármint a képviselő úr & tsai. - mit csinálnátok?
evacica
Teljesen igaza van a DK nak az országnak a legnagyobb ellensége maga Orbán Viktor!
wpym
Az országnak és Európának a bevándorlók is ellenségek, mivel a vallás-és kultúridegen muzulmánok egyszerre több kockázati tényezőt is hordoznak magukban.

Ennél is nagyobb bajt jelent a belső ellenség: a politikus, amely az egyéni gazdasági és politikai ambícióinak rendeli alá a választók, az ország érdekeit.
Kutyuska
@RonaGyuri: Keresnének egy új segget a nyelvüknek.
Kutyuska
Máshoz nem értenek, csak a gátlástalan hazudozáshoz és seggnyaláshoz. Abban viszont tényleg profik.
teuton
@wpym: Bevandorlo muzulmanok??? Hany ilyen szemelyröl tudsz hivatalos statisztikabol MO-on? Menekült lehet meg talan nehany tucat, de bevandorlo??? En orosz, ukran, szerb mafiozokrol tudok, meg kinaiakrol, akik hatalmas penzekert települhetnek be...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.