Megvalósulhat a Tokaji Borvidék Borászati Közösségi Infrastruktúra Program, a kormány ugyanis támogatja azt – az erről szóló kormányhatározatot a Magyar Közlöny keddi számában tették közzé.

Eszerint: a kormány támogatja, hogy a Tokaji Borvidéken a Tokaji Borvidék Hegyközségi Tanácsa – mint kedvezményezett – borászati közösségi infrastruktúra programot valósítson meg azzal a céllal, hogy a Tokaji Borvidéken lévő valamennyi borászat borkészítési technológiai hátterét közösségi alapon alakítsák ki, illetve javítsák. Ehhez pedig valamennyi tokaji borvidéki borászat egyenlő feltételekkel hozzáférhessen.

Emellett a kormány felhívja a nemzetgazdasági minisztert, hogy a Miniszterelnökséget vezető miniszterrel, valamint a földművelésügyi miniszterrel együttműködésben gondoskodjon 3 milliárd forint költségvetési támogatás biztosításáról a Tokaji Borvidék Hegyközségi Tanácsa számára. Ez a forrás a Tokaji Borvidék Borászati Közösségi Infrastruktúra Program befogadó- és a programhoz kapcsolódó egyéb épületek létesítéséhez; a programot kiszolgáló további infrastrukturális fejlesztések megvalósításához, valamint a közösségi infrastruktúra program lebonyolítási költségeinek fedezéséhez szolgál forrásul. El kell készíteni továbbá a támogatás költségvetési átcsoportosításához szükséges előterjesztést is a kormány számára.

A végrehajtásért a nemzetgazdasági miniszter, a Miniszterelnökséget vezető miniszterrel és a földművelésügyi miniszterrel együttműködésben felelős. A határidő pedig azonnali – olvasható a Magyar Közlönyben.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Milyen messze van már a ,,ne mi nyerjük a legtöbbet,, !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Milyen messze van már a ,,ne mi nyerjük a legtöbbet,, !!!
Toby
Szóvak ismét lesz " nem volt közgyűlés " ? Mocskos rablóhorda !
Dr. Felipe
Tokaj szőlő vesszején nektárt (3 milliárd forint) csepegteté.

Ezért majd a népbíróság előtt fognak felelni elvtársak, mint Ceausescu elvtárs, ha volt taggyűlés, ha nem elvtársak.
lópicigáspár
Itt valami félreértés lehet! Csak ennyi? ☺
yazo64
@lópicigáspár: Szőlőtőkénként gondolták:)
volvós
Várom a trollok maagyarázatát...
Mocskos az egész kormány, ha ezt " megszavazta "
Van még a MNB-ben ellopható Forint, Euro???
zöldszem
Családi segítség, az asszonyt illik támogatni!!!
nyanya001
Jutott neki anno 42 millió vissza nem térítendő állami támogatás is
amikor miniszterelnök volt, mert ő nem pofátlan !
lampa laz
Picinyem, kérsz még valamit húsvétra?
papa.49
@lampa laz: Egy,két maflást szívesen kiosztanák a hazugovicsnak, Húsvét alkalmából, mondjuk a nyuszi hozta neki)))))))))))
preparátor
Ejnye hőzöngők! A tokaji hungarikum. A fejlesztése nemzeti ügy. Nem Orbán kapott támogatást, hanem a borvidék, ami nem egyenlő a Miniszterelnök Úrral!
RonaGyuri
@Toby: jól látod, s ezért okosabb lenne nem Őfeneségét emlegetni, mert a dűlő nem az övé!!! Ha kell a feleség sem rokon! =))
Slade
@papa.49: messze volt az mindíg, csak régebben jó dumának tünt.
Slade
@preparátor: a csuti haramia is hungaricum, hiszen még egy ilyen gátlástalan patkány nincs még egy a világon.
RonaGyuri
@Slade: ő maga kétség kívül egy kapitális példány, de sajna nagyon sokan vannak! =))
preparátor
@Slade: Sok mocskos irigye van a Miniszterelnök Úrnak, főleg azután, hogy a libsik által levert országot kezdi talpra állítani. Nwem is tetszik ez a magyargyűlölő csürhének!
Jankó123
@preparátor: ma, 07:38
"Ejnye hőzöngők! A tokaji hungarikum. A fejlesztése nemzeti ügy."

Igen! Persze!
Csak nem erre a "tablettás hungarikumra" gondolsz?
Ebben az egetverően nagy sikerben azok vannak, akiknek oly nagy lelkesedéssel nyalsz be!
Ovasgassá kicsinykét!
index.hu/gazdasag/2014/05/15/tokaji/
hu.budapestbeacon.com/kiemelt-cikkek/botranyba-fulladt-tokaji-allami-vallalat-amerikai-borexportja/
nol.hu/gazdasag/pancsoltak-a-tokajit-1461995
atlatszo.hu/2015/04/21/tizenegymillio-dollaros-borhamisitas-oligarcha-haboru-a-tokaji-hadszinteren/
Slade
@RonaGyuri: ez így igaz. Sokan vannak, mert az ő fajtájából egy is sok. Sajnos a sok gátlástalan buta állat között nagyon nehéz embernek lenni.
magyarbakancs
Most legalább lehet mondani mért diadal ittas a Fidesz.
Slade
@preparátor: hát az ilyen egy bitesek ezt így is gondolják. A te csodálatod tárgya a rokonságán és a talpnyalóin kívül még semmit nem állított talpra. A gátlástalan hazudozás, lopás, gyűlöletkeltés, embertelenség, stb. pedig nem irígylésre méltó tulajdonságok. A kutya sem irígy az illibsi főnöködre.
preparátor
@Slade: Kár pazarolni a szót az olyanokra, akik a kézzelfogható tényeket sem ismerik el, de megpróbálom. Csökkent az államadósság. Nőtt a GDP. Fejlődik a gazdaság. Kifizették az önkormányzatok tartozásait. Ezt nyugati elemzők mondják, de persze, ha te okosabb vagy, akkor csak szajkózd a sületlenségeid!
preparátor
@Jankó123: Te meg gondolkodj! Ne a hülye uszítók baromságait nyald be!
Jankó123
@preparátor: Na, ez a válasz mindent megmagyaráz!!!
Dr. Felipe
@preparátor: Jaja

Akkor biztos azért taknyaltatok el nem kicsit Salgótarjánban mert fejlődik a gazdaság mi? Tudod csak a g..i fejében csökken a zállamadósság meg nő a GDP. Csak propaganda szinten nő a gazdaság de nem a valóságban. Az önkormányzatok adóssága is meg van még csak másik zsebbe lett átrakva.
Meg XXI. századi körülmények várják a kórházakban a betegeket mi? A g..i szerint. Akkor biztos ezért halnak meg többen kórházi fertőzésekben mint közúti balesetekben.
Ostoba birka, a propagandát nem itt kell tolni, hanem a nyolcasoknál, a hasonszőrű idióta haverjaidnál.
preparátor
@Dr. Felipe: A mocskos liberálfasiszta sajtó uszításai és a külföldi pénzen hazát árulók propagandája bejött Salgótarjánban. Na és? Legyetek vele boldogok. 2018 is a miénk lesz!
Dr. Felipe
@preparátor: "2018 is a miénk lesz!"

Jaja, a műanyag lakat a böriben, mind a tiétek lesz.
Dr. Felipe
@preparátor: Ha jól látom csupán te álmodod egyedül itt a nem is létező sikereket, csodákat, jobban teljesítéseket.

Aztán még a gulyáslevesetek is fekete leves lett Salgótarjánban, azért nyeld csak le, hátha felébredsz tőle. Kurva szar lesz neked rádöbbenni a valóságra.
Csak remélni merem hogy fizetett hülye vagy és nem ingyen hülye. Ha igen akkor még ma kezeltesd magad mert holnap már a kórházak is összedőlnek.
preparátor
@Dr. Felipe: Ez nem érvelés, csak vartyogás! Nyomjátok csak a hülyeséget, nekünk elég a hatalom is! Salgótarján? :-))))))))))))))))))))))
Dr. Felipe
@preparátor: Mert neked milyen hatalmad van? A g..i hátsójából néha kijössz a fényre? Az már hatalom szerinted?

Bizony Salgótarján és innét már nem állunk meg.
preparátor
@Dr. Felipe: Ha te úgy gondolod...? Reggel a Klub Rádiót hallgattam, amelyiknek a hallgató közönsége sejtjük kikből áll. A kérdés vala olyasmi volt, hogy Salgótarján azt mutatja, hogy erősödik a demokratikus oldal? Kevéssel, de a NEM- nyert! Ha már ti sem bíztok magatokban, annak csak örülünk!
Dr. Felipe
@preparátor: Te a Soros rádiót hallgatod? A g..i meg ne tudja hogy milyen ferde elhajlásaid vannak.
Tudod én nem hiszek a statisztikáknak csak a saját szememnek és a tényeknek. A tények azt mutatják hogy csúnyán eltaknyaltatok egy megyeszékhelyen, durván 2 ezer szavazattal megbuktatok.
Ez volt a fordulópont, innét már mentek a levesbe. A fideSS közutálatnak van kitéve, ezt majd tapasztalni fogod ha a langymeleg fosból kijössz a fényre és beleszagolsz a friss levegőbe. A dohos, áporodott horthystafasiszta levegő ideje lejárt.
Slade
@preparátor: remélem ezeket a baromságokat amiket szajkózol te magad sem hiszed el, de ha mégis akkor nagy nálad a baj. Szerintem ugorj be a dokihoz hátha tud még segíteni rajtad.
preparátor
@Slade: Vitázz a tényekkel és vizelj a vulkánba! Biztos hatékony! :-)))))))))))))
preparátor
@Dr. Felipe: Nem lehet minden szerencsétlenen segíteni! Egyesek bizony elvesznek. A buták előszor! :-)))))))))))))))))))))
Slade
@preparátor: te menthetetlen vagy. Te nem tényekkel érvelsz hanem hazugságokkal. A tolvaj embertelen rablóbandát élteted. Velük együtt pusztulsz majd. Nem a vulkánba huggyozok, hanem a sírotokra.
preparátor
@Slade: :-)))))))))) Próbáld meg!!! :-)))))))))))))
Dr. Felipe
@preparátor: Na mi van, visszaküldtek a pártházból? Ezt írta le neked a takonyárpi? Már ilyen kevés a pártkatona hogy két műszakot tolsz? Ezen nem csodálkozom mert már csak a legprimitívebb birkák védik ezt a rendszert.
preparátor
@Dr. Felipe: Öreg! Visszamásztál? Hát volt arcod, pubi, hogy sértegess!
Dr. Felipe
@preparátor: Öreg, én dicsértelek, unortodox módon. "Essetunni?" Amúgy mit hallani a pártházban? Sikerült már lepapírozni a 250 milliárdos lopást?
Tudod, mikor a közvagyon elveszíti közvagyon jellegét, de ne reménykedj, neked csak jár de nem jut. Hiába tolod a biciklit.
Slade
@preparátor: kétségeid ne legyenek. Megcsináljuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.