Megvalósulhat a Tokaji Borvidék Borászati Közösségi Infrastruktúra Program, a kormány ugyanis támogatja azt – az erről szóló kormányhatározatot a Magyar Közlöny keddi számában tették közzé.

Eszerint: a kormány támogatja, hogy a Tokaji Borvidéken a Tokaji Borvidék Hegyközségi Tanácsa – mint kedvezményezett – borászati közösségi infrastruktúra programot valósítson meg azzal a céllal, hogy a Tokaji Borvidéken lévő valamennyi borászat borkészítési technológiai hátterét közösségi alapon alakítsák ki, illetve javítsák. Ehhez pedig valamennyi tokaji borvidéki borászat egyenlő feltételekkel hozzáférhessen.

Emellett a kormány felhívja a nemzetgazdasági minisztert, hogy a Miniszterelnökséget vezető miniszterrel, valamint a földművelésügyi miniszterrel együttműködésben gondoskodjon 3 milliárd forint költségvetési támogatás biztosításáról a Tokaji Borvidék Hegyközségi Tanácsa számára. Ez a forrás a Tokaji Borvidék Borászati Közösségi Infrastruktúra Program befogadó- és a programhoz kapcsolódó egyéb épületek létesítéséhez; a programot kiszolgáló további infrastrukturális fejlesztések megvalósításához, valamint a közösségi infrastruktúra program lebonyolítási költségeinek fedezéséhez szolgál forrásul. El kell készíteni továbbá a támogatás költségvetési átcsoportosításához szükséges előterjesztést is a kormány számára.

A végrehajtásért a nemzetgazdasági miniszter, a Miniszterelnökséget vezető miniszterrel és a földművelésügyi miniszterrel együttműködésben felelős. A határidő pedig azonnali – olvasható a Magyar Közlönyben.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Milyen messze van már a ,,ne mi nyerjük a legtöbbet,, !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Slade
@preparátor: te menthetetlen vagy. Te nem tényekkel érvelsz hanem hazugságokkal. A tolvaj embertelen rablóbandát élteted. Velük együtt pusztulsz majd. Nem a vulkánba huggyozok, hanem a sírotokra.
preparátor
@Slade: :-)))))))))) Próbáld meg!!! :-)))))))))))))
Dr. Felipe
@preparátor: Na mi van, visszaküldtek a pártházból? Ezt írta le neked a takonyárpi? Már ilyen kevés a pártkatona hogy két műszakot tolsz? Ezen nem csodálkozom mert már csak a legprimitívebb birkák védik ezt a rendszert.
preparátor
@Dr. Felipe: Öreg! Visszamásztál? Hát volt arcod, pubi, hogy sértegess!
Dr. Felipe
@preparátor: Öreg, én dicsértelek, unortodox módon. "Essetunni?" Amúgy mit hallani a pártházban? Sikerült már lepapírozni a 250 milliárdos lopást?
Tudod, mikor a közvagyon elveszíti közvagyon jellegét, de ne reménykedj, neked csak jár de nem jut. Hiába tolod a biciklit.
Slade
@preparátor: kétségeid ne legyenek. Megcsináljuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.