A Medián felmérése szerint a Fidesz támogatottsága a teljes szavazókorú népesség körében január óta 34-ről 32 százalékra csökkent.

A HVG megbízásából készített kutatásból kiderült, hogy a választani tudó, biztos szavazók körében a januári 53 után februárban 46 százalékon állt a nagyobbik kormánypárt. Ebben a vizsgálat körben a Jobbik (25 százalék), az MSZP (12 százalék) és a DK (9 százalék) támogatottsága is nőtt.

Medián: visszaesett a Fidesz népszerűsége

Egy hónap alatt 54-ről 60 százalékra nőtt azok aránya, akik szerint ma Magyarországon rossz irányba mennek a dolgok – olvasható még a hvg.hu-n.

Jelenleg a kormány munkájával elégedettek aránya 39 százaléka, a szám tavaly novemberben 45 százalékos volt. Eközben a Fidesz elutasítottsága három hónap alatt 35-ről 41 százalékra nőtt. A honlapon az is olvasható, hogy akik 2014-ben a Fideszre szavaztak, közülük minden tízedik ma már "semmiképp" nem választana így.

Közölték azt is: a lakosság 73 százaléka továbbra is támogatja Magyarország EU-tagságát. Az EU-pártiak aránya a Fidesz-szavazók körében pedig 78 százalékos.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
Senkinek se legyen kétsége, hogy a kondát az értelmesebbek hagyják el! Az ősszel beszereztek 300 000 perfekt meg preparátor-féle simaszürkeállományút, a korábban lefalcolt ugyanannyi okosabb helyett. A fityesz átlagos agykapacitása pár hónapon belül aláesik a döglött káposztalepkéének!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Tehát nem Erdősiné blokkolta le a papírost. Így érvénytelen az övé. Ez így tiszta sor. Ez egy ávós előjáték. Az ávósokat pedig lámpavasra teszik. Az összes gyúrós megy a lámpavasra. Az a Tibike és néhány társa full roma. Nem igazán nevezném őket skinhead-nek. Kopasz romák.
mariaberta
Kinek a fenekét készül kinyalni? Mit gondoltok?
Slade
@preparátor: nem lesz 2018. Jóval előtte kinyúvasztunk benneteket.
preparátor
@Slade: :-)))))))))))))))))))))))))))))) Ha éjjel kettőkor szól a csengő, csomagolni kell!
kukac50
Lejárt a migráns lemez, most már csak akkor erősödhet a Fidesz ha a kórházak és iskolák problémáját nagyvonalúan tudják kezelni.A pénzek ellopását ne törvényesítsék,hanem fordítsák az iskolákra kórházakra felszerelésekre fizetés emelésre.
preparátor
Lehet ezen örömködni! Ez csak egy kis arányú csökkenés! Orbán csak mosolyog azon a szánalmas erőlködésen, hogy ezt a kis visszaesést hatalmas fegyverténynek akarják egyesek beállítani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.