A Medián felmérése szerint a Fidesz támogatottsága a teljes szavazókorú népesség körében január óta 34-ről 32 százalékra csökkent.

A HVG megbízásából készített kutatásból kiderült, hogy a választani tudó, biztos szavazók körében a januári 53 után februárban 46 százalékon állt a nagyobbik kormánypárt. Ebben a vizsgálat körben a Jobbik (25 százalék), az MSZP (12 százalék) és a DK (9 százalék) támogatottsága is nőtt.

Medián: visszaesett a Fidesz népszerűsége

Egy hónap alatt 54-ről 60 százalékra nőtt azok aránya, akik szerint ma Magyarországon rossz irányba mennek a dolgok – olvasható még a hvg.hu-n.

Jelenleg a kormány munkájával elégedettek aránya 39 százaléka, a szám tavaly novemberben 45 százalékos volt. Eközben a Fidesz elutasítottsága három hónap alatt 35-ről 41 százalékra nőtt. A honlapon az is olvasható, hogy akik 2014-ben a Fideszre szavaztak, közülük minden tízedik ma már "semmiképp" nem választana így.

Közölték azt is: a lakosság 73 százaléka továbbra is támogatja Magyarország EU-tagságát. Az EU-pártiak aránya a Fidesz-szavazók körében pedig 78 százalékos.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
Senkinek se legyen kétsége, hogy a kondát az értelmesebbek hagyják el! Az ősszel beszereztek 300 000 perfekt meg preparátor-féle simaszürkeállományút, a korábban lefalcolt ugyanannyi okosabb helyett. A fityesz átlagos agykapacitása pár hónapon belül aláesik a döglött káposztalepkéének!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Butautáló
Senkinek se legyen kétsége, hogy a kondát az értelmesebbek hagyják el! Az ősszel beszereztek 300 000 perfekt meg preparátor-féle simaszürkeállományút, a korábban lefalcolt ugyanannyi okosabb helyett. A fityesz átlagos agykapacitása pár hónapon belül aláesik a döglött káposztalepkéének!
preparátor
Álmodozzatok csak. Maximum a Jobbik felé mennekek a Fidesz szavazók!
Pálinkafőző Rézüst
@preparátor: " mennekek"... :)) kelletet...stb...:))) Milyen fogalmazás is ez? Én, más is tudja...:))) Ajánlanám a csizmás g. kondot, keresd meg...:)))
Pálinkafőző Rézüst
@preparátor: rácuppannál a gazdid nyelvére? :)
nemkati
Mindjárt meglesz a 2/3! :DDD Már akik szerint rossz irányba mennek a dolgok, és az eddigieket nem szabad folytatni.
Azért ezek a szemetek folytatni fogják, meg kell tömni a zsebeket mielőtt lerugdossuk őket a trónról. De visszavesszük tőlük az elrabolt milliárdjainkat, abban egyik se reménykedjen, hogy ezután is dőzsölhetnek! :DD Hihihi!
preparátor
@Pálinkafőző Rézüst: Az én ajánlatom a számodra nem publikus!
preparátor
@nemkati: Jajj! Ez annyira harcos volt és szüfrazsettes! És utópisztikus! 2018.- ismét Fidesz!
Jankó123
@Pálinkafőző Rézüst: Többek között ez is egyik feltétele a Magyar "Álompolgárság" megszerzésének, hogy kötelező ide írogatniuk.
:-)))
Pálinkafőző Rézüst
@Jankó123: akkor Te értetted, amit írtam...:)) Hát így van ez... Viszont én meg nem szeretem őket...Éppen az ilyen sunyi dolgaikért...
zöldszem
@Butautáló: Ha kell, szavazati jogot kap Azerbajdzsán, Kazahsztán lakossága!
A bonsai szarka békés úton nem távozik a hatalomból!
Nézd meg, a birka, tapsol, asszisztál saját kifosztásához... Noooormális Maaaargit?
Butautáló
@zöldszem: Igen, a birka tapsol! Az a baj, hogy a többi meg mereszti a valagát! Ahogy mondod, benne van a pakliban a választások elsíbolása. Akkor a birkák örülhetnek! Nem elég a kockás ing meg a fekete nővérruha! Egy beígért sztrájk sem! Még az összefogás sem önmagában! Be kell állni egy olyan politikai tömörülés mögé, amely képes érvényt szerezni a tömeg akaratának. Képes legitim szintre emelni azt! Különben üres hőzöngés az egész! Hozzáteszem, sem a tökölésnek sem a válogatásnak nincs most itt az ideje! Javaslom a tenni akaróknak, olvassák el a DK /nem Gyurcsány/ programját. Messze nem tökéletes, viszont egy nagy előnnyel rendelkezik. Történetesen az, hogy VAN! És első lépésnek elég a tény, hogy a fityuszt el akarja hajtani a búbánatos, keserves, k..rva anyjába!!!
human
Most szavazták meg a maffiatörvényeket. Én az ezt követő felmérésekre leszek kíváncsi. Akik ezek után is a fideszre szavaznak, na az a kemény mag.
zöldszem
@Butautáló: Én teljesen kilátástalannak látom a helyzetet!
2020 ban saját lábra kellene állni! Az addigi összeget a Fidesz le akarja hívni!
A MNB 200 milliárdját most akarja zsebre vágni!. El kell kezdeni vissza fizetni, az államkötvényeket. 4000 hitel az oroszoktól!! Miből lesz visszafizetve? Ki termeli meg a nyugdíjakat a közalkalmazottak bérét?? Aki teheti elhagyja az országot. A közmunka nem termel adót!! Kibaxnak az EU-ból. Kivonulnak a multik, akik adót termelnek, fenn tartják az államot. Nem marad más, a hazaáruló eladott bennünket az oroszoknak. Hozzá csapnak az oroszokhoz kiírják a határra Új Ukrajna! Orbán befejezi Trianont. Na, de a patkány elmenekül a kimentett vagyona után, a haldokló nyugatra. Nincs idő várni! "Véresen" komoly a probléma!!
Csak egy dátum!(igaz már nem először írom) 1956-2016
Toby
@zöldszem: Fel kell borítani az országot, kirázni belőle a gennyes birkákat, a kosokat bróság elé tolni, vagyonkákat zár alá vetetni büntető eljárással, felelősról - felelősre behatárolni a személyes sarat, annak mértékét, újra vizsgáltatni a trafik - föld - atommutyikat és minden cimborás ajándékozást, szétrugdoisni a klikeket és haweri pénzkifizető állásokat,
újra tárgyalni az orbánc által felvett hitelek törlesztési feltételeit, "demokratikus tollvonással" semmissé tenni az idióták idióta törvénykezéseit, különös szigorral vizsgálat alá vetni a "saját lábon állásokat" az MNB bolhapiaci bevásárlásait, személyi felelősséggel, azb elmaradt beruházások okait, egyes települések pofátlan előtérbe helyezését és annak anyagi vonzatait,...közben kifestetni a bv. intézetek zárkáit, hogy panasz ne érhesse a ház elejét... " s a Haza fényre derül !"
zöldszem
@Toby: Tökéletes! Csak még annyit, visszamenőleg 26 évig!
Fradigege
Tehát nem Erdősiné blokkolta le a papírost. Így érvénytelen az övé. Ez így tiszta sor. Ez egy ávós előjáték. Az ávósokat pedig lámpavasra teszik. Az összes gyúrós megy a lámpavasra. Az a Tibike és néhány társa full roma. Nem igazán nevezném őket skinhead-nek. Kopasz romák.
mariaberta
Kinek a fenekét készül kinyalni? Mit gondoltok?
Slade
@preparátor: nem lesz 2018. Jóval előtte kinyúvasztunk benneteket.
preparátor
@Slade: :-)))))))))))))))))))))))))))))) Ha éjjel kettőkor szól a csengő, csomagolni kell!
kukac50
Lejárt a migráns lemez, most már csak akkor erősödhet a Fidesz ha a kórházak és iskolák problémáját nagyvonalúan tudják kezelni.A pénzek ellopását ne törvényesítsék,hanem fordítsák az iskolákra kórházakra felszerelésekre fizetés emelésre.
preparátor
Lehet ezen örömködni! Ez csak egy kis arányú csökkenés! Orbán csak mosolyog azon a szánalmas erőlködésen, hogy ezt a kis visszaesést hatalmas fegyverténynek akarják egyesek beállítani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.