A híres sorozatgyilkost 1994-ben fogták el és életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek, de akár ki is szabadulhat, volt szomszédait rettegésben tartva ezzel. Bene László, aki "öreg gengszternek" nevezi magát 22 éve ül börtönben miután négy embert is megöltek társával, Donászi Aladárral. Ennyi év raboskodás után szabadlábra is bocsáthatják a sorozatgyilkost, akitől nagyon tartanak volt szomszédai. - írja a Bors Online.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: CHEWBACCA
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Jaj de jol be teccettek szopni mar a felelmet! Ugyan mitol menne vissza Seregelyesre, ha mar eladtak a hazat? Remelem azert, hogy az aggodo Erzsi neni valojaban Kovacs Ernone Juliska, marhogy megtevessze a sorozatgyilkost...
Erzsike neni! Akkor ne tessek hulyesegeket nyilatkozni az ujsagnak, es akkor nem bosziti fel a benet! Vagy akkor legalabb a nevet ne mondta volna meg!
Jaj,... Azzal egyutt remelem, hogy ennek a szemet palinak valahol van egy lakajos cellaja, elete vegeig, mert ez mar ha masert nem, akar bosszubol is fog bunozni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.