Erkölcsi és politikai értelemben is "meghasadtak az evidenciák" az Európai Unióban Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke szerint.

Semjén Zsolt pénteken egy könyvbemutatón a kereszténydemokrácia által képviselt örök értékeket és józan észt állította szembe az Európai Unió bürokráciáját szerinte uraló "68-as társaság" erkölcsi relativizmusával.

Semjén Zsolt szerint "meghasadtak az erkölcsi evidenciák"

A migráció kérdésével kapcsolatban leszögezte: katasztrofális következményekkel jár, ha összekeverik a menekültek ügyét, a munkaerő behívását és a demográfiai kérdéseket.

Hangsúlyozta, hogy a demográfiai kérdéseket az országoknak saját maguknak kell megoldaniuk, ezért evidensnek nevezte annak támogatását, hogy Magyarországon magyar gyerekek szülessenek. Értékelése szerint beláthatatlan következményei lesznek annak, ha az európai kultúrkörön kulturális és etnikai értelemben kívülről engedünk be tömegeket, demográfiai okokra hivatkozva.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Meghasadtak az erkölcsi evidenciák. Az a baj ezzel, hogy nektek sosem volt evidens az erkölcsös élet. Csak úgy emlékeztetőül a fideszben akkor már hosszan hasadt, amikor Kaya Ybrahim mögé bújtatták a köztörvényes megmérettetést kívánó járulékcsalást.
Csak halkan jegyzem meg én serdületlen gyerekként csalárdságról gyilkosságról hazugságról csak hittanórán hallottam, mert a mi falusi életünkben ilyent nem láthattam, a bibliát kellett segítségül hívni a papnak a szemléltetéshez. Na aki köztetek él és mozog, hogy ilyent lásson, nem kell hozzá biblia, elég ha nyitva tartja a szemét. Na ennyit az erkölcsi evidenciátokról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Semjén bort iszik és vizet prédikál, s ez jellemző az egész KDP bandára! Az erkölcsről és a embertársi szeretetről fogalmuk sincs, ezek a szavak a szótárukban ismeretlen!Mind megélhetési politikus, akik pénzért mindent feláldoznak!Röhej, amikor erkölcsről papolnak. A KDM nem keresztény, nem demokrata és nem párt, a fideszen élősködő paraziták gyülekezete Semjénnel az élen.
Bercifiu
Szakadnál már szét a Peti főnököddel együtt, vasárnap.
volvós
..." ezért evidensnek nevezte annak támogatását, hogy Magyarországon magyar gyerekek szülessenek..."

Baromarcú vén csuhás !!! Ezért " importáltátok " a román, tót, szlovák, ukrán
testvéreiteket Magyarországra, ezért adtatok nekik magyar állampolgárságot ??
Hát te is meghasadhatnál már...:( egy baltától ) -(((
nezelodo
Kár, hogy az erkölcsi evidencia szemléltetésére nem állította ide példaképnek Románia Fénylő Csillagát, és családi életét, vagy a Tompikát, a vakkomondorost, a volt esztergomi asszonyverőt, vagy a felekezeti állhatatosság példaképét Orbánt!
Nyilván azt is rendjén valónak találja, ha valamelyik óvónő, vagy iskolai tanár egyházi intézményben akar dolgozni, feltétel az, hogy fel kell venni az illető felekezet vallását, független attól, minek született, milyen vallást gyakorolt! Csak nehogy bevezessék, hogy a földesúr, Orbán "vallási vonulását" kelljen követniük, mert akkor lesznek igazán bajban az alattvalók! Nyugdíjas korukra már azt sem fogják tudni kicsodák valójában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.