Összesen 3960 hektár bérelt állami földterülethez jutott Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester azzal, hogy megszerezte a korábbi Herceghalmi Kísérleti Gazdaság (HKG) Zrt. jogutódjaként működő herceghalmi Agrosystem Zrt.-t - írja az agrárszektor.hu.

Hosszú évtizedekig zsírosodhat tovább

Az Agrosystem a korábbi Herceghalmi Kísérleti Gazdaság Zrt. (jog)utódjaként működik, amely viszont a hasonló nevű állami gazdaság 2001-es privatizációja után jött létre. 

Az Agrosystem Zrt. összesen 3960 hektár földterületet bérel az NFA-tól, és minden ingatlan bérleti ideje 2051.08.31-án jár le – közölte az agrárszektor.hu-val a nemzeti földalap. 

Az cég  bérelt területeiből a tavaly év végén zárult, első földeladási szakaszban összesen 1518 hektárt hirdettek meg, amelyből ténylegesen 765 hektárt adtak el. Az idén pedig árverésekkel 784 hektárt, hirdetményekkel 28 hektárt kívánnak értékesíteni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A túlvilágra még ő sem viheti el a vagyont. "Kiccsaládjától" meg vissza lesz véve a nemzet vagyona, ha majd lesz igazságszolgáltatás Magyarországon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
prime777
@zöldszem: "Orbán a bíróságokat és az ügyészséget, NAV-ot saját kézben tartja.
Innentől kezdve nincs az a lopás, ami bűncselekmény lenne."
Nagyon szépen leírtad a lényeget.
Ezt csak is így lehet megtenni.
Amúgy ez soha nem fog megváltozni jöjjön akármilyen kormány is.
A hatalomhoz hozzátartoznak ezek a szervek,hiszen a politika valamilyen szinten behálózza,átszövi őket.
Ez szerintem mindenhol a világon így megy,max nem ekkora mértékben.
zöldszem
@prime777: Sajnos nincs ügyész aki vádat emelne ellenük, aztán ha a csoda folytán eljutnak az ügyek bíróságig, ott nincs bíró aki elítélje ezeket a gazembereket...
Lengyelországban a gazdasági miniszter lemondott, miután a vagyonbevallásában nem tüntette fel az 1.4 millió ft értékű órát...
Egy dán képviselőnő lemondott mert rossz kártyával fizetett a boltban, és az állam költségvetésének a terhére vette a gyermekének a babapelenkát...
Románia:Adrian Nastase
Itthon?Az alföldbikája gyerekének a nevén budai kúria...Rogán Toni ingatlanai böfögésre tágulnak, az MSZP néni 1 milliárdért vesz földet, Mészáros naponta vásárolgat 200 milliárdokért földeket...nem sorolom!

Kellemes ünnepeket!
prime777
@zöldszem: Neked is kellemes nyuszit Zöldszem!
Borsodi
@zöldszem: Bocs,hogy írok ,csak nem vagy beteg ?, Nagyon hiányzik a véleményed .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.