Már a rendőrség is nyomoz a tiszabői általános iskola egyik, 47 éves tanára ellen, aki vélhetően évek óta bántja és szexuálisan zaklatja diákjait. A beszámolók szerint a rábízott gyerekeket rendszeresen bántalmazó tanárnőt sem iskolája, sem a tankerület nem hajlandó felfüggeszteni állásából.

Az Eduline szerint az ütésekről és megfélemlítésekről hivatalosnak tekinthető iratok is árulkodnak.

A 47 éves nő ellen több feljelentés érkezett, a törökszentmiklósi és a karcagi kapitányság is nyomozást folytat az ügyben.

Az Eduline birtokába került dokumentumok arról árulkodnak, hogy M.I. fizikailag bántalmazta a gondjaira bízott gyerekeket, káromkodott velük, illetve a jelenlétükben. Egy jegyzőkönyvből kiderül, kollégái szerint még szexuális tartalmú utalásokat is tett a diákok jelenlétében

A legkirívóbb eseteket összegyűjtöttük:

Egy szülő szerint a tanárnő "fucsán közeledik, csókot kér" a gyerektől, és egy alkalommal a tanárnő "felhúzta a szoknyáját a kislány előtt".

Egy hivatalos iratból kiderül, hogy egy tanórán több pornóoldalt is megnyitottak az egyik iskolai számítógépen. Az adott időszakban a dokumentum szerint az eljárás alá vont tanár tartózkodott az egyik osztállyal, bár az nem derül ki, hogy a tanár tudtával nyitották-e meg az említett oldalakat.

Egy esetben az egyik tanuló véletlenül meglökte az udvaron, játék közben a tanárnőt, aki erre „indokolatlanul agresszívan” üvöltött a gyerekkel, majd a nyakánál megfogta a ruháját, és megrángatta, majd így az iskola falához lökte.

Egy alkalommal az eljárás alá vont tanárnő egy kislány hátát és fejét tenyérrel és ököllel is megütötte, mert a tanuló összeverekedett társával.

Volt, hogy az iskola vezetését kikerülve kereste fel a családsegítőt egy hátrányos helyzetű gyerek miatt, majd többeket is azzal fenyegetett, hogy elveszi őket a szüleitől.

Ha nagyon zavarták a folyosón rosszul viselkedő gyerekek, kulccsal zárta ki őket a tanteremből.

Az Eduline úgy tudja, a tantestület és a szülők korábban már többször is az illetékes Kunhegyesi Tankerülethez fordultak, azonban ahogy az igazgató, a tankerület vezetője is kiállt a megvádolt pedagógus mellett.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,sem iskolája, sem a tankerület nem hajlandó felfüggeszteni "
Hát függesszék fel a szülők!
coni
Teljesen mindegy (lenne) mit mond a tankerület és az igazgató ha a PÖCS-e jól sikerült.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.