Orbán Viktor azonnali kérdésekre válaszolt hétfőn a Parlamentben. A Jobbik a miniszterelnök vagyoni helyzetét firtatta, és Vona Gábor ismét előállt azzal a javaslattal, hogy hozzanak létre két vizsgálóbizottságot. Az egyik a Jobbik esetleges orosz kapcsolatait, a másik Orbán környezetének meggazdagodását vizsgálná.

Orbán: Nyitott könyv a vagyoni helyzetem

Az is szóba került, hogy tulajdonképpen kicsoda Mészáros Lőrinc, egy aranyember, vagy a kormányfő strómanja – utalva a titokzatos hatvanpusztai birtokra, ami bár Orbán tulajdonába tartozik, a vagyonnyilatkozatában nem szerepel.

Orbán Viktor viszontválaszában hangsúlyozta, visszautasít minden olyan véleményt, ami bűncselekménnyel gyanúsítja. 1990 óta parlamenti képviselő, az ezzel járó összes, vagyonnyilatkozatra vonatkozó kötelezettségének mindig eleget tett, élete nyitott könyv. 

„Minden, amit a vagyonnyilatkozatomban olvas, az a valós. Ha a Jobbik összes korrupciós ügyére vizsgálóbizottságot állítanánk föl, nem maradna szabad képviselő”

- vágott vissza a kormányfő.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Lehet, hogy ami a vagyonnyilatkozatában van az valós, vagyis rendelkezik azokkal a dolgokkal, amiket beleírt, csak hát az bolhafing ahhoz képest amije a valóságban van, és amit "elfelejtett" beleírni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
Persze hogy az
Csak meg kell nézni milyen törvényeket hoztak, amivel szentesítették a szabad rablást a fideszesek számára
sgyuri2003
Valóban nyitott könyv. Mindent látunk és majdnem mindent tudunk. Csak ez édes kevés a következmények nélküli Magyarországon. Esetleg ha a NAV vagy az ügyészség valóban politikától független lenne és tenné a dolgát. Ha legalább egy halvány szégyenpír megjelenne az elkövetők arcán. Na akkor lehetnének illúzióink.
nezelodo
@sgyuri2003: A csizmatalp nem szokott pirulni.
kukac50
Vizsgálni kellene,hogy Orbán papának mi volt a földhivatalba a nevén az első Orbán kormány előtt,meg az egész Orbán családét,és most kinek mi van a nevén.miből hogyan szerezték.
papa.49
@kukac50: Hosszú lehet az új lista, az előző meg rövid...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.