Orbán Viktor azonnali kérdésekre válaszolt hétfőn a Parlamentben. A Jobbik a miniszterelnök vagyoni helyzetét firtatta, és Vona Gábor ismét előállt azzal a javaslattal, hogy hozzanak létre két vizsgálóbizottságot. Az egyik a Jobbik esetleges orosz kapcsolatait, a másik Orbán környezetének meggazdagodását vizsgálná.

Orbán: Nyitott könyv a vagyoni helyzetem

Az is szóba került, hogy tulajdonképpen kicsoda Mészáros Lőrinc, egy aranyember, vagy a kormányfő strómanja – utalva a titokzatos hatvanpusztai birtokra, ami bár Orbán tulajdonába tartozik, a vagyonnyilatkozatában nem szerepel.

Orbán Viktor viszontválaszában hangsúlyozta, visszautasít minden olyan véleményt, ami bűncselekménnyel gyanúsítja. 1990 óta parlamenti képviselő, az ezzel járó összes, vagyonnyilatkozatra vonatkozó kötelezettségének mindig eleget tett, élete nyitott könyv. 

„Minden, amit a vagyonnyilatkozatomban olvas, az a valós. Ha a Jobbik összes korrupciós ügyére vizsgálóbizottságot állítanánk föl, nem maradna szabad képviselő”

- vágott vissza a kormányfő.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Lehet, hogy ami a vagyonnyilatkozatában van az valós, vagyis rendelkezik azokkal a dolgokkal, amiket beleírt, csak hát az bolhafing ahhoz képest amije a valóságban van, és amit "elfelejtett" beleírni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Lehet, hogy ami a vagyonnyilatkozatában van az valós, vagyis rendelkezik azokkal a dolgokkal, amiket beleírt, csak hát az bolhafing ahhoz képest amije a valóságban van, és amit "elfelejtett" beleírni.
Toby
Mocskos, szemrebbenés nélküli hazudozó !
egyvandor
Gorbán vagyonosodása a legellentmondásosabb az elmúlt század Magyarországában. Mégis ő az egyetlen akinek átfogó adó ellenőrzésére még nem volt bátorsága sem az apeh-nak sem a nav-nak. Gorbánt mindig megvédték mamelukjai és/vagy oligarchái.
Neki persze van olyan vastag bőr az arccsontja körül, hogy mindezt vádaskodásnak lejáratásnak minősíti.(na persze ha valaki ha csak azért is képes kisvasutat építeni, attól ne várjon józan ember semmit)
papa.49
Csutifélkegyelmű a baj az hogy ne te vagy a nyitott)))))))))))
Borsodi
Nem értem,bármi kerül a levesbe a jobbik tehet róla. A jobbik korruptabb.Ha száz évig lenne hatalmon a jobbik akkor se tudná ezt a kormányt felül múlni,,A jobbik még ha akart volna akkor sem tudott volna ennyit lopni,soha nem volt hatalmon.Ami még probléma genetikailag erre nem megfelelő,erre születni kell.
glorianna
Lehet, h nyitott könyv, csak "kissé" cenzúrázott.
nezelodo
Ja annak a nyitott könyvnek sosem lesznek felvágva a nyomdahiba miatt egyben maradt lapjai!
A Tiborczról visszatartott közleményről, amely a személyiségi jogait sérti, az jut sokaknak eszébe, bizony a bűnöző uraknak van olyanja, az áldozatokat meg ízekre lehet szedni.
sentinel216
Azon a piti szinten van, mint a roma Flórián tesója.
Törölt felhasználó
Nyitott könyv, ahogy mondja. Mindenki látja, hogy szétlopja az országot. Hol van most a sok 2006-os kővekkel dobálodzó nagy magyar hazafi, amikor milliárdokat lopnak és kis királyságot építenek. .
Toby
Legalább annyira nyitott konyv, mint a hatvanpusztai "traktortároló" bunker !
Se drón, se ki !
soljanka
Simicska tudna azért erről mesélni...
Csak ugye akkor ő is mehetne a gulagra.
lampa laz
Viki neked is igazad van, mert amit oda bevéstél azzal a gúnyos mosolyoddal az tényleg igaz, de nekünk is igazunk van amikor nem hagyjuk magunkat hüyének nézni, hogy csak ennyit tudtál összehozni 26 év alatt. Még azt is tudjuk, hogy te egy agyafúrt fickó vagy és szépen szét hintetted a család és strómanjaid között, hogy te maradhassál 1 "tiszta kezű" miniszterelnök.
Bízunk Juhász Péterben és Hadházy Ákosban akik fáradságot és időt nem kímélve ásnak az igazság mélyére. Ezt az ócska nyitott ponyvaregény meg dobd ki a francba, már unalmas.
Január
Legjobb védekezés a támadás, ezért támadja a Jobbikat Viktorius.
Egyébként mérföldkőhöz érkeztünk, most már nem jut mindenről eszébe O.V-nek Gyurcsány. :)))
Ilyen esetben, ha valakit nagyon zavar egy dolog vizsgálatot kér maga ellen a delikvens..., támadás helyett, mert ez úgy elegáns.
panellproli
Ha nyitott könyv, miért nem nyitja ki úgy, hogy minden lapja olvasható legyen? És akkor kérnénk hogy minden olvasható legyen Felcsúttól,Budán át Tokajig, de még a határon túli Erdélyi birtokokig is, nem beszélve a svájci bankszámláig, sőt egyesek szerint gyémántba is fektet a szegény kis miniszterelnök.
prime777
@ziziplanet: "Nyitott könyv, ahogy mondja. Mindenki látja, hogy szétlopja az országot. Hol van most a sok 2006-os kővekkel dobálodzó nagy magyar hazafi, amikor milliárdokat lopnak és kis királyságot építenek. . "
Hol lennének?
Hát gondolom otthon.
Most nem hívja őket a fidesz mert kajaidő van minden percben.
Ja meg ne feledd, amit ők lopnak az nem lopás, csak a nemzetet akarják megerősíteni.
coni
Az a baj, hogy az amerikai és az orosz titkosszolgálatnak "nyitott könyv", nem a választóknak. Ebből lesz transzatlanti szövetség, meg Paks, nekünk meg a nagy nulla.
yazo64
Olyan nyitott mint egy agyonhasznált pornóújság... itt-ott össze vannak ragadva a lapok...
colibri
Az igazi nyitott könyv nem a vagyonnyilatkozata, hanem Ferenczi Krisztina róla és családjáról szóló könyve!
Fradigege
Nyitott könyv az élete. Ezért beszélünk következmények nélküli országról. Mindenki tudja, hogy anno a zsidesz székház eladásából kezdte a vagyonosodását. Majd a faternak bányákat adott át, azután Simicska osztott neki vissza, és aztán jöttek a friss, hamvas oligarchák(garancsi,habony,andy,mészáros), akik már nagyüzemben talicskázzák az eu-s lóvékat.
gibgab
@Január: Mindig ezt csinálja. A kínos kérdésekre nem válaszol, rögtön támad. Ilyenkor már lehet tudni, hogy tuti biztos sáros.
papa.49
Ha felnyitnánk mit találnánk benne sok szart egyebet nem))))))))))
mariaberta
Hogy mije van? Hogy szerezte? Az valóban nyitott könyv, tisztában vagyunk vele. A módszert nekünk is elárulhatná. A saját láb nekünk nem jön be, kellene egy kis "törvényes" segítség.
JAJMÁR
Pontosan ennyi valóságtartalma van minden kormánytól jött nyilatkozatnak, hirdetésnek. Minden jogszabálynak, törvénynek, pályázatnak, közbeszerzésnek, földosztásnak. Ennyire hitelesek. Mint a rezsicsöppenés!
yazo64
@Mobil123: Áááá dehogy! Nekem is úgy mesélte valaki hogy a falu végétől számított harmadik szomszédja másodunokatestvérének az apósjelöltje szerint talán létezik ilyen újság és nem egyszerű belelapozni:D
magyarbakancs
az Orbán családban vannak családtagok.
Kinek földje ,kastélya van.
Felesége nevén földek ,ingatlanok vannak.
Kérdezném aki gyesen,gyeden van az ,hogy tudja össze szedni a pénzt az ingatlanokra,földekre?
Nem dolgozott már évtizedek óta.
papa.49
@magyarbakancs: Nagyon tud spórolni, meg leskelődni a konyhaablakon kifelé, mert még azért is pénzt kapott))))))))
Desischado
Nyitott könyv mi? Ha ez a könyv valós adatokat tartalmaz, akkor én jövő héten férjez megyek a pápához! Hazug féreg!
kabóca
Hát ezért tesznek fel kérdéseket, mert nyitott könyv. Itt most az a kérdés, az analfabéta vagy az értelmes ember van többségben Magyarországon. (hat ökör is egynek számít)
bence
Megint hazudik ! Már nem tudom eldönteni , hogy kínomban sírjak vagy röhögjek ?!
bakegya
Ennek a "Nyitott könyvnek"üresek a lapjai-végignéztük az életutad-furmányos bűnöket követtél el a pereputtyal és a strómanjaiddal együtt.ÓRIÁSI MAFFIÁT ALKOTTATOK A FIDESS-KDNP KOALÍCIÓ KÖNTÖSÉBEN.
Mobil123
@yazo64: :-D Micsoda ismeretséged van néked :-D :-D
Mobil123
De azért a setét vezír feje ezen a képen is?? :-D Mintha azt mondaná magában hogy honnan a picsából tudnak ezek ennyi mindent rólam és ezt most ebből hogy hazudjam ki magam .
feleselek
"Nyitott könv???!" Orbánc akkor is hazudik, ha kérdez!
justhpeter
Igaza van. A vagyoni helyzete nyitott könyv. Azt nem mondta, hogy a könyv mondatai igazak. Pontosan azért kérdeznek a disznóságaira, mert a nyitott könyvből azt látják, hogy életében még egy órát sem dolgozott, az egyetemről ült be a parlamentbe, így furcsállják a dolgait.
Cicamama55
Mindenki emlékezik még Rogán több kötetes vagyonbevallására, miért is hinnénk el, hogy Orbán Viktornak csak egyetlen kötetre "fussa"...
papa.49
@justhpeter: Na de arról nem beszélt a csutifélkegylmű, vajon ez az egy könyv létezik-e vagy van még több is, ami NINCS IS NYITVA)))))))))))
Nil
Persze hogy az
Csak meg kell nézni milyen törvényeket hoztak, amivel szentesítették a szabad rablást a fideszesek számára
sgyuri2003
Valóban nyitott könyv. Mindent látunk és majdnem mindent tudunk. Csak ez édes kevés a következmények nélküli Magyarországon. Esetleg ha a NAV vagy az ügyészség valóban politikától független lenne és tenné a dolgát. Ha legalább egy halvány szégyenpír megjelenne az elkövetők arcán. Na akkor lehetnének illúzióink.
nezelodo
@sgyuri2003: A csizmatalp nem szokott pirulni.
kukac50
Vizsgálni kellene,hogy Orbán papának mi volt a földhivatalba a nevén az első Orbán kormány előtt,meg az egész Orbán családét,és most kinek mi van a nevén.miből hogyan szerezték.
papa.49
@kukac50: Hosszú lehet az új lista, az előző meg rövid...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.