A Blikk ma tényként közölte, hogy Friderikusz Sándor az újrainduló Napló riportereként tér vissza a TV2-re.

Mint ismert: amióta Orbán kedvenc oligarchája, Andy Vajna kaparintotta meg a TV2-t, beindult a legkeményebb Fidesz-propaganda a csatornánál.

A hírigazgató a fideszes körökkel jó kapcsolatot ápoló Szalai Vivien lett, aki leigazolta az ex-hírTV-s Kunfalvi Nórát. Kunfalvi rövid időn belül a tanártüntetések vezéralakjáról, Pukli Istvánról, majd az Orbán Viktor gazdagodását firtató ellenzéki Juhász Péterről is szokatlanul aljas lejárató videókat készített a "Tényekben".

Emiatt az elmúlt napokban sorra mondanak fel a tisztességes emberek a TV2-nél, akik nem kívánnak ehhez a gyalázathoz asszisztálni.

Tényleg Andy Vajna propagandatévéjéhez igazol Friderikusz?

Ezek után különösen meglepő lenne, ha Friderikusz most igazolna át a Vajna-féle TV2-höz. A showman ugyanis legutóbb a Magyar Narancs karácsonyi számában kelt ki az Orbán-rezsim ellen. Akkor úgy fogalmazott: a Fidesz szétlopja, szétcsalja, széthazudja Magyarországot, és attól tart, hogy ez a lázálom robbanással ér majd véget.

A Blikk értesülésével kapcsolatban a Propeller kedden egész délelőtt kereste Friderikusz Sándort. Telefonunkat nem vette fel, SMS-einkre nem válaszolt. 

Amint ez megtörténik, frissítjük cikkünket.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Nehezen tudnám Fridit elképzelni vajnába lemenni, intelligensen nem lehet ezt a rendszert védeni, az agyát meg nem tudja az ajtón kívűl hagyni. Remélem...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Horizont: 17:30. Jaj nem a Fridire gondoltam a van az a pénz bekezdéssel, mert a "Bélám" harciasságát próbáltam megérteni, mellékágon.
prime777
Friderikusz műsora az Összezárva Friderikusszal sem fog menni.
De kár,pedig hatalmas jó műsor volt.
Tehát,hogy megvették a csatornát így Fridi sem marad.
De meg is értem.
Naplót nem fog ő vezetni itt abban biztos vagyok.
Azért büszkeség vagy önbecsülés is van a világon.
Az rtl-en mehetne a műsora,szerintem tárt karokkal várnák.
Pestilence
@Kovács Béla: Te beszélsz irányitott sajtóról? Szerinted mi a túró az M1, hogy a Bencsik-féle szennylapokat ne is emlitsem?
Neked volt már valaha a kezedben FAZ, Spiegel, Stern?
A véleményeid alapján nem Németországról beszélhetsz, hanem kissé keletiebb régiókról.
Talán Azerbajdzsánról.
coni
2016-ban az egyetlen műsor a TV csatornákon amire érdemes időt pazarolni (hacsak nem akarja valaki a napi politikával bosszantani magát) az az ATV Friderikusz műsor keddtől péntekig 21.40. Addig érdemes nézni amíg az ATV meg tudja fizetni.
(A régebbieket vissza lehet nézni, érdemes).
nezelodo
@Szeparepa2: Ja a Puzsér volt az aki a Mészáros János Eleknek (aki mára már csak M J földbirtokos), hogy ezt akkor se énekeld el, ha a románok már a Tiszánál lesznek. Aztán mégis összeénekelt a templomokban egy uradalomra való földbirtokot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.