Gyurcsányék sűrűn beépített kormányzati negyedet terveztek a Nyugati pályaudvarhoz, de nem volt rá elég pénz és befuccsolt a dolog. Most a vasúti sínek befedésével másfél kilométer hosszú park és sétány létesülne ugyanott. Körülnéztünk a leendő Podmaniczky Park helyszínén.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Vajon a befedett sinekre milyen parkot lehet építeni?
Ha egyáltalán elkészül és nem csak elkezdik feltúrni, szerintem lehet tippelni, hogy többször, vagy kevesebbszer fogják átadni, mint a Várkert bazárt...?
verum
Még valami.
Szerintem csak azért kezdik el, hogy ellensúlyozzák a Városliget szétbombázását.
Azonban szánalmas kezdeményezés, mert ettől még a Városliget fontos és a Nyugatinál szerintem sosem fogják befejezni a parkosítást.
Vagy legalábbis olyan trehány módon, hogy jobban tették volna, ha el sem kezdik.
Eriksson
Ez komoly panama lehetőségét veti fel csak úgy, mint a kormányzati negyed építésének a terve.
Annak idején is valakiknek komoly anyagi előny származott a tervezetből, s mikor elfogyott az erre "fordítható összeg", leállították az egész projektet. Hallotta valaki, hogy a tervekre kiadott pénzek megtérültek volna?
Csak tudnám, hogy miért megint a Nyugati?
RonaGyuri
NOcsak ki beszél itt? Előkerültek a nem is olyan közelmúlt árnyai.
Finta (csak semmi funkcionalitást, én magyar sztár-művész vagyok) József szálloda-tervezgető kisiparos és Lukács (szarok város logikájára és az életveszélyre, a kutya-futtató az szent) András a Levegő Munkacsoport elnöke bábáskodik a projekt körül! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.