Sándor Mária azt írja a blogján, hogy visszavonul a közéleti szerepléstől, mert nem tudja legyőzni a Magyarországon uralkodó korrupciót.

Én szégyellem, hogy elfáradtam. Elnézést kérek, de csak egy ápolónő vagyok.

 Köszönöm szépen a Társaimnak a kitartást (pihenhettek), köszönöm szépen a hiteles Médiának a tudósításokat és Köszönöm szépen Magyarország, hogy értettétek miért indultam. Mindent köszönök, de célom nem értem el. Bocsánatot kérek!

Szeretlek Kolléganők és Kollégák, de a korrupciót legyőzni nem tudom.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Profi politikusok pofátlan, rafinált módszereivel szemben, egy amatőr átlagpolgár, bármilyen igaz ügyet is képvisel, kudarcra számíthat.
Sándor Máriát lelkes kiállása ellenére is ledarálta a Fideszes apparátus. Igaza van akkor amikor saját lelki egészsége védelmében inkább visszavonul.
Köszönettel tartozunk eddigi tevékenységéért. KÖSZÖNJÜK MÁRIA !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemjoezigy
Megértem a döntését, de sajnálom. Gondolom nem volt könnyű! Szomorú vagyok, hogy nem lettek támogatók az egyébként mindenkit érintő elkeserítő helyzetre! (kivéve a VIP és kivételezetteket)
Sajnos ilyen ez a tolvaj kormány a gazdagjaikkal és a kollaboráns ellenzék is. Ezeknek a pillanatnyi saját gazdagodásuk számít csak!
Úgy érzem, hogy ezzel még nincs vége, eljön az idő, amikor szükség lesz a Sándor Mária által összegyűjtött tapasztalatra és támogatókra, amikor egy értelmes és szociálisan érzékeny vezetése lesz ennek az Országnak!
Megérdemelnénk!
Desischado
Sajnos, tisztelet a kivételnek, nincs összefogás. A jónépet nem érdekli a baj, amíg őt nem érinti. Köszönet az eddigiekért, Mária!
Tádé
@Desischado: az egészség, az orvosi ellátás, a kórházi körülmények mindenkit érintenek. Abban az esetben, ha ezekben a kérdésekben is birkák vagyunk megérdemeljük.
Szerintem ez az oktatásnál is fontosabb!
Itt mindig, minden süket fülekre talál.
Jó lenne felébredni!!!
emerencia
@percsi: Minden tiszteletem Máriáé de nem árt levonni az esetéből némi tanulságot. Exjogvédőként nagyon meg tudom érteni mit érez. Amit leírtál minden igaz, de szerintem nem ennyire fekete fehér. Pl. Magyarországon iszonyúan sokan dolgoznak az egészségügyön kívül is rossz, veszélyes munkahelyeken még alacsonyabb pénzért. Nyugaton tudtommal bevált tiltakozási forma pl. a közlekedés akadályozása. Nálunk viszont azt is jelentheti, hogy a cselédtörvény értelmében akár el is veszítheti az az ember állását akinek a jövedelméből levont pénzekből finanszírozzák pl. az egészségügyet . A legnagyobb hiba amit egy jogvédő elkövethet az, ha azokat sokkolja akiknek szintén nem rózsás a helyzete. Egy a (rossz)sorsunk, ezt soha nem szabad elfelejteni! Kívánom Mária utódainak, hogy vegyék fontolóra ezt a szempontot is mert csak így számíthatnak szélesebb körű támogatásra.
moiszikf
A próbálkozás mindenképpen megsüvegelendő, de sajna ez a "végeredmény" várható volt. Elfáradt és összezavarodott, ez már abból is látszott, hogy Orbán Viktortól várt támogatást.
kukac50
A Kórházi dolgozóknak mellé kellett volna állni! A Fidesz ellen legalább félországnak ki kellene állni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.