A szegénység, a kilátástalanság, a hitetlenség, a rosszindulat és a kompenzálás is, amit ebből kifolyólag teszünk. Ezeknek a dolgoknak köszönhetően Magyarország 2014-re egy élhetetlen hely lett. Tele rosszkedvű, depressziós, egymást lehúzó emberrel, akiknek semmilyen tervük nincs a jövőre nézve. Szerintem a magyarok legalapvetőbb hiányossága, hogy fogalmuk nincs a gazdaságról, még kevésbé a pénzügyekről. Nincs még...

Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Azért a csúzliszájú Rakkkel haza jött.A saját lábunkon.. oszt még élni is tud..
libellle
Mennyire egyszerüen, érthetöen lirja a tényeket.
emerencia
Ez egy csúnyán előítéletes, általánosító népnevelő cikk mely némi igazságot is tartalmaz. Az átkosban az elvtársak is hasonló módszerrel végezték az agitációs propaganda tevékenységüket, nem nehéz felismerni. Nekem úgy tűnik, hogy kevés élettapasztalattal rendelkező ember próbálja osztani az észt nekünk, miközben ő élvezi valamely jóléti ország szolgáltatásait.
Grafix69
@emerencia: Szerintem nem jól látod. Pontosan megfogalmazza azt ami van. Én most lesz 2 éve ,hogy kint dolgozom . Azt a munkát végzem amit otthon ,szakmunka és nem vezető beosztás , ha úgy tetszik melós vagyok. Két éve eladtunk mindenünket ,kocsit ,ingóságokat, kerékpárt ,mindent még a ruhákat is. Egy fizetésből de még kettőből sem éltünk meg . Mondom két éve mindent feladtunk, mára eljutottunk odáig ( mind a ketten dolgozunk, egy kisgyermek van ) ,hogy mindent amit otthon eladtunk és kb tíz évi munkánk dolgairól beszélek ,azt vissza vásároltuk lényegesen jobb dolgokból .Sajnos ez nem propaganda mert amikor rá ébredsz ,ha ide jössz dolgozni,hogy mindenre elég a pénzed akkor azt mondod magadnak soha többé nem akarsz otthon úgy dolgozni , hogy két hétig legyen elég a pénz és a maradék két hétben meg koplalsz a szó igazi értelmében. Azért ,ha olyan varázsló vagy aki be tud osztani 120000 forintot egy három tagú családnál akkor meg azt ne is nevezzük életnek.
emerencia
@Grafix69: Amit leírtál azzal egyetértek, nincs vita köztünk. Engem az eredeti cikkben olvasott teljes magyar itthon élő lakosságot degradáló, általánosító megjegyzések háborítottak fel. Sokan szenvedünk az itthoni helyzettől de nem tudunk vagy akarunk elmenni. Megpróbálunk itthon túlélni. Éppen elég megpróbáltatás ez nekünk. Sok szerencsét kívánok neked és a családodnak a messzi idegenben.
Grafix69
@emerencia: Köszönöm válaszodat ,így már érthető , nyilván nekem sem tetszettek azok a dolgok benne és nyilván nem lehet általánosítani. Értem akkor mi volt a problémád a cikkel , igazából én csak a gyakorlatias stílusára figyeltem jobban és nem az embereket degradáló megfogalmazásra .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.