A vagyonosodás vádjával plebejusokat nem lehet sarokba szorítani – állítja Mráz Ágoston Sámuel, Török Gábor szerint viszont Mészáros Lőrinc gazdagodásának története kifejezetten életveszélyes a kormányfőre nézve. Elemzőpárosunk ugyanakkor egyetért abban, hogy a Pukli Istvánhoz hasonló „megváltójelölteknek” nincs esélyük Orbán Viktorral szemben. Alább egy részlet a csütörtöki Heti Válaszban megjelenő páros interjúból:Török: A felcsúti polgármester és Orbán Viktor szoros kapcsolata ismert, a médiában „jól felépített” történet, és ha a miniszterelnök a korrupciós vádakra csak újabb és újabb viszontvádakkal reagál, azzal nem oszlik el a gyanú, és nem lesz válasz az alapkérdésre. Mráz: A kormányfőre az átlagválasztó, szerintem nem alaptalanul, a luxust vagy a rongyrázást kifejezetten kerülő politikusként gondol. Márpedig a vagyonosodás vádjával plebejusokat nem lehet sarokba szorítani.

Forrás: valasz.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Kedves Ágoston Sámuel, ma már csak a nagyon birkák gondolják, hogy a Zorbán egy szerény, vagyontalan balf@sz, miközben mindenki meggazdagszik körülötte.
RonaGyuri
Orbán, mint plebejus??? Ezen a Mrázon kitört a láz! Pontosabban szokás szerint ködösít!
cs.n.
A lesőpötty intézetes Mráz, és az egyrészt-másrésztes Török? Ezzel reklámozzák a lapot? Ennél még a teszkós újság is érdekesebb. Bár az elhivatott Heti Válasz-rajongók biztos más véleményen vannak.
colibri
Ez a Mráz se nem lát, se nem hall, a feje úgy beleszakadt orbán hátsójába, mint a rosszul kiszedett kullancsé. Tüzön-vizen át állítja, hogy a luxust és rongyrázást kerüli imádott vezére, pedig oldalak hiányzanak Orbán "nyitott könyvéből", igenis előkelő helyet foglalna el a leggazdagabb magyarok rangsorában, de tagadja és szétíratja vagyonát. ...aztán szép lassan minden kiderül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.