Csökkent a fertőzések aránya és 20 százalékkal javult a napi takarítás minősége a budapesti Bajcsy-Zsilinszky kórházban miután elkezdték rendszeresen ellenőrizni a takarítók munkáját, írja a pénteki Magyar Nemzet. Az intézmény főigazgatója, Bodnár Attila elmondta, hogy négy osztályon UV-lámpával ellenőrizték a takarítás minőségét, az adatokat megosztották a takarítókkal, majd folyamatosan figyelték a változásokat. Bodnár szerint az ellenőrzés előtt "elkeserítőek" voltak az eredmények. A lap kérdésére a főigazgató elmondta, hogy nem vettek fel több takarítót, csak több fertőtlenítő szert vásárolnak, de még mindig olcsóbb, mint azok az antibiotikumok, amelyekkel gyógyítják a fertőzést elkapott betegeket.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Oszt ahol sok volt a fertőzéses eset, majd előveszik a takarítókat és bíróság elé állítják őket. Nem a főnöküket... mert ,,Magyarország jól teljesít"
Hellcat
@human: "csak több fertőtlenítő szert vásárolnak"...ja eddig nem volt és most vettek...probléma megoldva...ember volt eszköz meg nem.
KERKA
Röhög a vakbelem! A nagyon okosok, most előveszik a takarítónőket, mint a fertőzések okozóit. nem az osztályos főorvost kellene ellenőrizni, hogy milyen rendet tart az osztályán? A fejétől büdösödik a hal.
Amikor létszám leépítés volt, először a takarítói létszámot csökkentették. Itt az eredménye 3-4 osztálynak 1 takarítónője van, az is hazamegy délután 4 -kor. Az éjszakai piszkítás a retyón reggelig ottmarad, mert nincs rá személyzet.
verum
Most majd a takarítók is sorra fognak felmondani.
Aztán az igazgató mehet vödörrel és fertőtlenítőszerrel a kezében a mosdót kipucolni.
Bár már látnék ilyent!
human
@Hellcat: Pár hónapig amíg újsághír addig lesz fertőtlenítő. Utána meg megint elzavarják a takarítót, ha vegyszert igényelne.
human
@verum: Nem rég vetette fel az egyik agytröszt, hogy a nővérek is elvégezhetnének pár feladatot, amit eddig csak az orvosok csinálhattak. A nővér helyett meg majd dolgozik a takarító, helyette meg a beteg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.