A Magyar Építő Zrt. ifjú főnökének nevét eddig csak Mészáros Lőrincével együtt írták le a sajtóban, ám ő most a tetteivel bizonyított – írja a Magyar Narancs.

Pálffy Balázst, a Duna Aszfalt csoporthoz tartozó Körösaszfalt Mélyépítő Zrt. vezérigazgatóját mindenhol csak „Mészáros Lőrinc leendő vejeként” emlegették, miután májustól a cég első embere lett.  A 29 éves fiatalember a Pázmányra járt a bölcsészkarra, vagyis szakmai előélete ezen a területen egyáltalán nincs, de legalább a „Facebook-oldala üzenőfalán szinte kivétel nélkül Orbán Viktor szerepléseiről szóló videók, illetve a Fidesz bicskei szervezetét éltető megosztások találhatók”.

A Magyar Építők című szakmai portálon kéri ki magának ezt az egészet, mármint, hogy Mészáros vejeként emlegetik és úgy érzi, immár be is bizonyította rátermettségét. Az is kiderült: mióta ő van a cég élén, az prosperál, nem úgy mint korábban.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
A Taigetosz szegényebb lett egy eseménnyel...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rapier
@namihami: Kimentem az akkori Moszkva térre, mikor Polgár Tamás tartott valami jobboldali tüntetést. (Az a kardszúrásos eset az ártatlan Józsikával.) Kevés hallgató volt ott, de rendőrautó kamerával az igen.
A Szabadság térre is kinéztem és ott is kameráztak a rendőrök. Nem újdonság ez, minden rendszer ezt tette!
Slade
@rapier: igen. Nekem teljesen ismeretlen. Mi az? Megmagyaráznád nekem? Vagy arra gondoltál, hogy az hogy ez a kis nyomoronc senkiházi kúrogatja az ország egyik legnagyobb agyatlan, tolvaj senkiházijának a lányát (mondjuk, ha úgy néz ki mint az apja akkor az is teljesítmény lehet) és ezért a vezérigazgatói székben parádézhat nulla szakmai hozzáértéssel az teljesítmény?
rapier
@Slade: Nem tetszik? Ne szavazz a Fideszre!
Slade
@rapier: soha nem szavaztam erre a koszos csürhére és ez a jövőben is így marad.
human
Bölcsészkarról is lehet valaki építőipari vezérigazgató. Szerintem ez nem egyedi eset. A bibi itt is az, mint Ráhel esetében. Az a bizonyos saját lábon állás, amire oly büszkén hivatkoznak, pedig ugye...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.