A Magyar Építő Zrt. ifjú főnökének nevét eddig csak Mészáros Lőrincével együtt írták le a sajtóban, ám ő most a tetteivel bizonyított – írja a Magyar Narancs.

Pálffy Balázst, a Duna Aszfalt csoporthoz tartozó Körösaszfalt Mélyépítő Zrt. vezérigazgatóját mindenhol csak „Mészáros Lőrinc leendő vejeként” emlegették, miután májustól a cég első embere lett.  A 29 éves fiatalember a Pázmányra járt a bölcsészkarra, vagyis szakmai előélete ezen a területen egyáltalán nincs, de legalább a „Facebook-oldala üzenőfalán szinte kivétel nélkül Orbán Viktor szerepléseiről szóló videók, illetve a Fidesz bicskei szervezetét éltető megosztások találhatók”.

A Magyar Építők című szakmai portálon kéri ki magának ezt az egészet, mármint, hogy Mészáros vejeként emlegetik és úgy érzi, immár be is bizonyította rátermettségét. Az is kiderült: mióta ő van a cég élén, az prosperál, nem úgy mint korábban.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
A Taigetosz szegényebb lett egy eseménnyel...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemjoezigy
Így van ez, amikor a pályázatokat meghatározott cégekre írják ki!
A nyerés biztos! A gazdagodás biztos! Mi kell még?
pbalage
hirtelen nagyon bölcs lett, és megtudta, hogy az építőipart lehet a legjobban szétlopni.
namihami
""A Magyar Építők című szakmai portálon kéri ki magának ezt az egészet, mármint, hogy Mészáros vejeként emlegetik és úgy érzi, immár be is bizonyította rátermettségét. Az is kiderült: mióta ő van a cég élén, az prosperál, nem úgy mint korábban.""
Nem elég, hogy csicska, de még hülye is. Ez a szellemóriás saját magát keni sz@rral és még dicsekszik is vele.
Ezzel a családi háttérrel az lenne a meglepő, ha nem futna a bolt, ráadásul a vezetése alatt még veszteségessé is tudná tenni a leendő após cégét, na az lenne az igazi.
bakegya
Valami nem stimmel a gyereknél-ez a pöpec kikérem magamnak ,nem elég BÖLCSELETRE utal-már azért sem,mert a benyelt milliárdok szép reménye miféle önbizalommal nyilvánul meg?-arról nem is szólva,ha ez a szépreményű vezérke a zalai PÁLFFY család leszármazottja jobban is megnézhette volna milyen családba keveredik.@namihami: D
lampa laz
Azzal, hogy "kikéri magának" 29 évesen a köldökzsinór csonkjával a hasán, még nagyon sokra viszi...
Toby
A Taigetosz szegényebb lett egy eseménnyel...
wagabund
amit a pleb's csak irigykedve les...: akinek isten a barátja, annak könnyű a mennybemenetel...
...itt a (jó)példa..
justhpeter
Ha az apósomtól és a barátjától jönne a rengeteg megrendelés, én is nagyon gazdag lennék.
Slade
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Lackó50
Nem gondoltam volna, hogy "Superman" családostól ide költözött Magyarországra. Bárhová kerülnek ott mindent visznek. Lőrinc bátyámnak se kellett volna elvégezni a gázszerelő szakmát, mert ahogy a többivel, gondolom ezzel is veleszületett. A kisfiúnak is elég lett volna a 8 általános ehhez a beosztáshoz. Ilyen háttér mellett a sikerhez vezető úthoz az is elég lett volna. Feleslegesen koptatta a padokat.
Hellcat
Ez is ráhel-szindrómában szenved? A fidesz maffia telenyomjan pénzzel és ő azt hiszi ennek semmi köze a családi háttérhez?
karma1
@Hellcat: Nem vegzett el eleg osztalyt a bolcseszkaron,... Piti kis ujabb "sajatlabu" a csaladban, oszt annyi...

Csak majd az eskuvon vigyazzon a menyecske a telcsijere, mert az szokott k@rva sokba kerulni egy kormanylagzin...:o(((
Desischado
De nagy arc a kis nyavajás! Ilyen hátszéllel biztos a nyerés, mire ez a nagy arcoskodás, ettől a kis majomtól?! Hiába, sajnos, nagy a család, de én már unom, hogy nekünk kell őket eltartani!
feleselek
Ismerős a felállás, Tiborc cége is akkor kezdett szárnyalni, amikor megkapták az állami megrendeléseket és amikor a pályázatokat, kizárólagosan arra a cégre írták ki...:(((
Yoda69
Neki van legalabb diplomaja. Igaz azt a hajara kenheti.
rapier
Ha a cég a vezetése alatt prosperál, nem kell több bizonyíték, hogy rátermett. Ha veszteséges lenne az is önmagáért beszélne! Mikor fogunk valakit a teljesítménye alapján megítélni?
bakegya
@feleselek: a nyerő páros felárazni volt képes minden állami megrendelést- TIBORC "herceg"PÁLFFY "geróf" erre lett ráállítva,kitalálva bölcsészeti és jogdoktori papirosuk univerzumával.LÁZÁRT nem hinném hogy kihagyhatták volna a buliból-HABRONGY volt talán a koordinátor,hogy a kordinák egyponton találkozzanak.A SIMICSKÁT érdemes lenne megszorongatni-ha vallana-mert ez az ő koncepcióira vall.
A TEKNŐSKE NEM VÉLETLENÜL TERELGETNÉ ÚJRA ÖSSZE A KONDÁT!!!
Slade
@rapier: majd ha lesz neki. A ti köreitekben elég furcsa normák szerint ítélik meg a teljesítményt. Ezért rohad szét az ország.
rapier
@Slade: Tehát az a szó, hogy teljesítmény neked ismeretlen!
volvós
Taknyos kis g...i !!! Após megvette a " bölcsészkart " tokostul, vonóstul
diplomástul és már csak 1 dolgod van : a hálószobában elégezni a
rád bízott " munkát " és továbbra is elfogadni " szeretett Após "
patronálását !!! Takonypóc !!
volvós
@rapier: 06 :11

ejhhhh, de korán kiengedtek az ápolók !!!
volvós
Arról nem szól a cikk, hogy a " vezérigazgatónak " hány olyan
aligazgatója van, aki szakmailag ötcsillagos építész és a csapatban
a minimálbéresek közé van bejelentve !!! ( Gázszerelö módra )
rapier
@volvós: Tetszik ez a magas fokú érzékenység, amivel az ügyet kezeled és az a higgadt, kultúrált megfontoltság, ahogy ezt előadod!
Az kiborít, hogy egy építőipoari céget egy bölcsész vezet. Az nem borított ki, mikor Vitézi Dávid huszonévesen a BKV-t vezette!
A rendszer mindig a hozzá hűséges embereket nevezi ki vezetőnek. Mikor volt ez másként?
volvós
@rapier: 10:42
Hát igen... Ez a kis f@sz hasonmása ( Külsöleg-belsöleg )
Aa BKK-s vitézydávidkára... gondolom, mindketten ugyanolyan
fideszes háttérrel rendelkeznek...te meg csak vívd a szélmalomharcot,
remélem a pártközpontban megdícsérnek érte...
rapier
@volvós: Semmiféle szélmalom harcot nem kell vívni! Orbán és a Fidesz támogatottsága még mindig hatalmas! Az ellenzék csak a tanárokat tudja lázítani, meg focilabdát berugdosni Orbánhoz! Egy tisztességes tüntetést nem tudtak összegrundolni, mert ha meghirdetik, max ötvenen vannak!
Szóval, ki is vív szálmalom harcot?
namihami
@rapier: Milyen igazad van.
Ugyanis egy "tisztességes" tüntetéshez olyan tüntetett is kellene, aki nem videózza a jelenlévőket, nem tiltja el a megjelenéstől és főleg nem igéri be a kirúgást.
Ez még Budapesten is durva igéret, most képzeld el egy kisfaluban, ahol soha többé nem kap még közmunkát se, megbízást, ha vállalkozó, ha a polgi vagy a csicskása megtudja, hogy részt vett. Már most is egymást közt osztják a stallumot, ha kimutatná a véleményét, akkor jobb lenne neki, ha elköltözne.
Persze, hogy nem mer elmenni, mert nem hülye.
Ezt a támogatottságot hívják jobb helyeken megfélemlítésnek. Egy kisvárosban vagy faluban minden kitudódik mindenkiről, nem fog beleszaladni a késbe.
rapier
@namihami: Kimentem az akkori Moszkva térre, mikor Polgár Tamás tartott valami jobboldali tüntetést. (Az a kardszúrásos eset az ártatlan Józsikával.) Kevés hallgató volt ott, de rendőrautó kamerával az igen.
A Szabadság térre is kinéztem és ott is kameráztak a rendőrök. Nem újdonság ez, minden rendszer ezt tette!
Slade
@rapier: igen. Nekem teljesen ismeretlen. Mi az? Megmagyaráznád nekem? Vagy arra gondoltál, hogy az hogy ez a kis nyomoronc senkiházi kúrogatja az ország egyik legnagyobb agyatlan, tolvaj senkiházijának a lányát (mondjuk, ha úgy néz ki mint az apja akkor az is teljesítmény lehet) és ezért a vezérigazgatói székben parádézhat nulla szakmai hozzáértéssel az teljesítmény?
rapier
@Slade: Nem tetszik? Ne szavazz a Fideszre!
Slade
@rapier: soha nem szavaztam erre a koszos csürhére és ez a jövőben is így marad.
human
Bölcsészkarról is lehet valaki építőipari vezérigazgató. Szerintem ez nem egyedi eset. A bibi itt is az, mint Ráhel esetében. Az a bizonyos saját lábon állás, amire oly büszkén hivatkoznak, pedig ugye...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.