Schiffer András, az LMP elnöke az állami cégvezetők idei fizetésemeléseit kérte számon a miniszterelnökön a parlamentben. Ennek nyomán például a jegybank, a posta vagy a MÁV vezetője 5 millió forint havi bért kereshet. Szerinte felháborító, hogy a cégvezetők mennyivel többet keresnek az alkalmazottaknál. Orbán Viktor azt mondta, hogy a válság idején egyetértett a fizetések korábbi, 2 milliós plafonjával, de most helyesnek tartja a béremeléseket. Ezek a fizetések a V4 országaiban hasonló cégek vezetőinél szerinte magasabbak, Nyugaton meg még sokkal magasabbak. Emlékeztetett, hogy közben sok más egyéb juttatásról lemondtak e cégek vezetői.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ó a jó édes...akkor bökte a szemét most már nem? Mert akkor válság volt? Akkor nem ti kaptátok az volt a baj...mintha most nem lenne jobb helye annka akurva pénznek...pl iskolák kórházak. Fú de vérlázító.
Toby
"Nyugaton meg még sokkal magasabbak." A jó a***dba, de ott a bérek is magasabb. te szarláda !
Borsodi
www.youtube.com/watch?v=J3T7Y-vrbo0&nohtml5=False
Igen nyugaton mennyit keres a pedagógus 2000eurót Az orvos 3000eurót miről beszél Orbán

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.