Csapó Gábor megmagyarázta a faktor.hu-nak adott interjújában azt, hogy miért egy vizespohárral mutogatta el a Sport TV-ben a nemi erőszakot, ami a Kiss László-ügy kapcsán jött elő.

Azzal kezdeném az egészet, hogy cum laude végeztem el a jogi egyetemet, nappali szakon. Azt, amit a Sport TV-ben elmondtam, ott hallottam, méghozzá az egyik professzoromtól, aki nem mellesleg tanszékvezető volt. Hangsúlyozom, az egész nem az én véleményem, hanem a tanáromé. Ő akkor azt tanította és az ítéleteit is így hozta – hiszen a tanítás mellett gyakorló bíró volt –, és ez is volt a véleménye, hogy amikor nincs külsérelmi nyom az áldozaton, akkor nem lehet elítélni el egy vádlottat nemi erőszakért. A 60-as években ez így történt, ez volt a gyakorlat. Én csak ezt meséltem el. Ha valakit megsértettem, akkor nagyon sajnálom, de még egyszer mondom, ezt nem én mondtam, ez nem az én véleményem, ezt az egykori tanárom tanította így.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
Nem én voltam, sőt ott a stúdióban sem én vagyok, még jó hogy ezt nem mondta. A magyarázkodások még rosszabbak , jogi egyetem ide vagy oda .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyuska
Minek pofázik, ha neki nincs véleménye? A más véleményét nem neki kellene elmondani.
Primitív tuskó.
varrólány
Nem én voltam, sőt ott a stúdióban sem én vagyok, még jó hogy ezt nem mondta. A magyarázkodások még rosszabbak , jogi egyetem ide vagy oda .
csa-csa
remélem az idióta tanárod (ha él még) feleségét, lányát ha van, ketten lefogják a harmadik meg egy pohárral a kezében erőszakolja! aztán jöhet a pohárbemutatóval a baromja!
qrfly
te szerencsétlen hústorony :(( / meg a másik szerencsétlen a riporte"nő" /

ha két bivaly húszéves lefogna mijafaßßßßalrángatnád a poharat???
papa.49
A csapó is végleg cölöp lett, nálam kizárva)))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.