Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere szerint 2017-es költségvetésben százmilliárdos nagyságrendű forrásbevonás lesz az egészségügyben és az oktatásban 2016-hoz képest.

A tárca vezetője az MTI-nek szerdán ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium benyújtotta a Költségvetési Tanácshoz a jövő évi büdzsé tervezetét.

Balog Zoltán hangsúlyozta, hogy a gazdasági növekedés olyan többletet eredményezett, amelyekből most plusz forrást tudnak bevonni. Ennek egy része adócsökkentés formájában jelenik meg, míg az oktatásban folytatódik a béremelés, az egészségügyben pedig többlépcsős béremelésre is sor kerül.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Honnan, kiktől fogod elszedni te betegagyú vándorköszörűs?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Hülye pléh bános már tudjuk NINCS HITEL, MOST MI VAN AZ SZÁMÍT, VISZONT A TE SZAVAD SENKINEK NEM SZÁMÍT))))))))))))))))))))))
human
Még a 2010-es kampányban beígért uszodákat sem építették meg. Ott áll magányosan a legelő közepén az alapkő és még csak a tervek sem készültek el.
nyanya001
Csak ígérjetek van még birka aki be is veszi a dumátokat, de szerencsére
fogynak a birkák !
Ezzel meg mi is lett ?
index.hu/belfold/2016/03/09/csak_az_alapko_keszult_el_a_gazdagreti_uszodabol_2014_ota/
justhpeter
Hát ígérni én is tudok. Akkor most lehetek emberminiszter ?
Borda
Mégis hol van akkora pénz,amit át tud csoportosítani? A kórházakra nagyon,de nagyon ráférne a támogatás. Nemrég jöttem ki a kórházból ,de nem szívesen kerülnék vissza. Épp azon poénkodtam a mentőssel, hogy majd megírják a propelleren ha véletlen meghalnék,hogy szegény beteget 3 óra elteltével látta orvos a sürgősségin, miután a mentők beszállították. Szerencsétlenek alig vannak otthon, magánéletük alig van.
Jozefina
Igéretből már tele van a t...ke az ágazatnak. Talán mást kéne kitalálni!!! Mondjuk konkrétan és időben utalni a kórházaknak a működéshez, fenntartáshoz szükséges pénzeket!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.