Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere szerint 2017-es költségvetésben százmilliárdos nagyságrendű forrásbevonás lesz az egészségügyben és az oktatásban 2016-hoz képest.

A tárca vezetője az MTI-nek szerdán ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium benyújtotta a Költségvetési Tanácshoz a jövő évi büdzsé tervezetét.

Balog Zoltán hangsúlyozta, hogy a gazdasági növekedés olyan többletet eredményezett, amelyekből most plusz forrást tudnak bevonni. Ennek egy része adócsökkentés formájában jelenik meg, míg az oktatásban folytatódik a béremelés, az egészségügyben pedig többlépcsős béremelésre is sor kerül.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Honnan, kiktől fogod elszedni te betegagyú vándorköszörűs?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Ígérgetni könnyű, az rohadtul megy nektek...
silber13
Honnan, kiktől fogod elszedni te betegagyú vándorköszörűs?
papa.49
,,Késő minden kisöreg, nyálazd meg a tökömet,, ezt üzenem ennek a szerencsétlenhitehagyottesztergányolónak!!!))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
papa.49
Hülye pléh bános már tudjuk NINCS HITEL, MOST MI VAN AZ SZÁMÍT, VISZONT A TE SZAVAD SENKINEK NEM SZÁMÍT))))))))))))))))))))))
human
Még a 2010-es kampányban beígért uszodákat sem építették meg. Ott áll magányosan a legelő közepén az alapkő és még csak a tervek sem készültek el.
nyanya001
Csak ígérjetek van még birka aki be is veszi a dumátokat, de szerencsére
fogynak a birkák !
Ezzel meg mi is lett ?
index.hu/belfold/2016/03/09/csak_az_alapko_keszult_el_a_gazdagreti_uszodabol_2014_ota/
justhpeter
Hát ígérni én is tudok. Akkor most lehetek emberminiszter ?
Borda
Mégis hol van akkora pénz,amit át tud csoportosítani? A kórházakra nagyon,de nagyon ráférne a támogatás. Nemrég jöttem ki a kórházból ,de nem szívesen kerülnék vissza. Épp azon poénkodtam a mentőssel, hogy majd megírják a propelleren ha véletlen meghalnék,hogy szegény beteget 3 óra elteltével látta orvos a sürgősségin, miután a mentők beszállították. Szerencsétlenek alig vannak otthon, magánéletük alig van.
Jozefina
Igéretből már tele van a t...ke az ágazatnak. Talán mást kéne kitalálni!!! Mondjuk konkrétan és időben utalni a kórházaknak a működéshez, fenntartáshoz szükséges pénzeket!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.