Vécsey László felesége a fideszes képviselő Facebook-oldalán reagált arra, hogy csütörtökön nagy vihart kavart a hír, miszerint 45 ezer forint állami támogatást vettek fel mosógépcserére, az Otthon Melege program keretében. Vécsey-Hlinka Csilla úgy véli: neki is jogában áll igénybe venni a támogatást, mert a társadalomnak ugyanolyan tagja, mint bárki ebben az országban, de a pénzt nyugdíjas édesanyja részére igényelte, akinek nincs internet-hozzáférése. Mielőtt „jóakaróink” bármivel megvádolnának, megkérdezem: Önök/Ti nem tettétek volna meg ugyanezt a szívességet?– tette fel a kérdést. Hozzátette: „a jogszerűen elnyert 45. 000 Ft támogatás befizetését a mai napon elindítottuk”. Szerinte a támogatástól senki nem esett el miatta, mert mindenki nyert, aki pályázott és a feltételeknek megfelelt. Méltatta férjét, mondván: polgármestersége idején „megérdemelt jutalmát a szadai pedagógusok között szétosztotta, költségtérítését alapítványnak utalta, amiből a rászorulókat támogatták, büszke...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ja feneketlen zsákból merték; vagy csak azt akarta mondani, hogy minden fideszes kapott!
micfild
@Horizont: Azért mert ezek azt hiszik, nekik minden jár-- és azért jár, mert ők a vezírürü sgnnyalói és egyébként és felsőbbrendűek...
és ez a luvnya aki csak a vezírürü passzátszelében parádézik, és ennyire pofátlan.. akkor milyen lehet a többi aki közelebb van a vezírürühöz?? mindent lenyúlnak mert nekik minden jár. undoritó egytől egyig akinek bármi köze van a fideSShez.
micfild
@Horizont: igazából mindegy kinek kellett.. ha az anyjának is kellett.. nehogymár ne tudjanak mosógépet venni a mamának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.