Közérdekű adatigénylést kér az Együtt – a Korszakváltók Pártja a Miniszterelnökség budai Várba történő átköltözése és az ezzel kapcsolatos építkezések miatt.

Pataki Márton, a párt budapesti elnöke szombaton az MTI-nek elmondta, semmi nincs rendben az építkezésekkel, nem tudni, hogy az új épületek milyen homlokzattal épülnek meg és azt sem, hogy hogy a Karmelita-kolostor dunai homlokzata milyen lesz az átalakítások után.

Emlékeztetett, hogy a kormány 2014-ben nemzetgazdasági szempontból kiemeltnek nyilvánította a Miniszterelnökség Várba költözését, emiatt nem kellett építészeti tervpályázatot kiírni, és nem kellett építészeti tervtanácsi és városképi véleményezést sem kérni.

Emellett szintén nem elfogadható, hogy sem a tervek, sem pedig a költségvetés nem nyilvános, ezért ki fogják kérni az erre vonatkozó adatokat – mondta. Becsléseik szerint 15 milliárd forintba kerülhet az építkezés és átköltözés.

15 milliárdba is kerülhet Orbán Várba költöztetése

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Azért már ehhez pofa kell.
Sőt, inkább azt mondanám, hogy épeszűség.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
HellBrain
Isten éltesse Orbán Viktor Őfelségét ,Hungária urát.Megérdemli.Ti meg csak pofázzatok,mert senkik nem vagytok.
human
@HellBrain: Így van. Éljen soká vezérünk, Göbölyű Viktor :)
verőce21
Teljesen nyilvánvaló és a napnál világosabb, hogy nem annyiba, hanem a háromszorosánál is többe kerül a szóbanforgó épület átépítése, ilyen nagyigényű célra. Én biztos vagyok benne, hogy nem is fog miniszterelnökségként funkcionálni sokáig ez az épület.
De az is fontos, hogy a jelenlegi funkcióját megszüntessék. Ne szeméttárolónak használják és ne a várgondnokság segédmunkásai szalonnázzanak benne. Nemzeti műemléképületeink megmentésének ez is egy fontos eleme.
qxy
Én ingyen oda vinném emberek.
Odáig zavarnám gyalog. majd rá zárnám a vas kaput oszt Jó napot.
Jöhet a következő . Ki akar még a várba költözni?
kukac50
Börtönbe kell költöztetni az egész bandát! Már csak azért is mert olyan törvényekkel segítettek deviza hiteles családokat földön futóvá tenni,amely törvények Matolcsit támogatták és jogtalanul beszedett pénzeket Fideszesekhez közeliekhez kerülhetett. Mészáros Lőrinchez is került kb másfél milliárd forint. Sok devizásnak megmaradhatott volna a háza lakása,ha nem rabló kormányunk lenne.
karma1
Maradjon csak a v@lagan, bar az sincs ingyen, de meg mindig olcsobb, mint az erkelyes dolgozoszoba meg a Tattersaal a Varban... Mert mikor fel fog koltozni, azon tul a Varnegyed olyan lesz, mint Kinaban a Csaszari Palota es kornyeke: elo ember oda be nem teheti a labat, es kesz...
Igaz, ezt meg majd megoldja az addigra turisztikai miniszterre avanzsalt sajatlabu kolke...
A Matyas templomba meg befeszkeli magat a gazsi gyerek, oszt probalja meg oket onnan valaki kimosni... Meg vizagyuval se,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.