Mióta tegnap este Matolcsy Pallas-alapítványai kínjukban - és mert nem lehetett tovább az ágy alá rugdosni a bűzlő trágyát és sunnyogva titkolózni. Rohadt egy mocsok hely az,ahol Németh Szilárd hazugságaival terelik a figyelmet Matolcsy György hazugságáról.

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Kizárt dolog hogy a telefonja butább mint a rizsaszilárd! Annak a telefonnak több esze van, bocs. memóriája,mint ennek a fütyiszes gecinek!!!Ez csak egy nagy marha teleszart térdzokni!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cs.n.
"Nekem csak egy kis Nokia telefonom van. Semmit nem tudok vele, csak sms-t küldeni.”
Akkor dobd ki a picsába, ha még telefonálni se lehet vele.
cs.n.
Ja, de amúgy nem is azt mondja, hogy a telefon nem képes másra, hanem hogy ő nem tud vele mást csinálni. :)
papa.49
Ezt nem hiszem a butaság mértékegysége 1 rizsaszilárd, ettől a spárgából, és cipőpasztás dobozból készült ,,telefon,, is okosabb()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
RonaGyuri
Én már azt sem értem, hogy van valaki, aki bármely magyar politikusnak bármit elhisz, de hogy az emberek nem menekülnek az emberek sikítva azoktól, akiknél ez az alvezír?
colibri
Csak rá kell nézni. ...és ha megszólal?! uram atyám, senkinek nem jut eszébe bármilyen telefonnal összehasonlítani értelmi képességét...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.