Egy tűzoltóautó vesztegelt Egerben szerda reggel a Dobó téri szökőkútnál. A Heol.hu tudósítása szerint emelődaruval kellett kimenteni a járművet.

A lap úgy tudja, a tűzoltókat a belvárosba riasztották egy esethez, amikor a Dobó téren áthaladva a jármű első kereke alatt beszakadt a szökőkút díszköve. A szökőkút nem volt kivilágítva.

Beszakadt a Dobó téri szökőkút egy tűzoltóautó alatt Egerben

Komoly károk keletkeztek a szökőkútban és a tűzoltóautóban is.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Miért kell arra kóbászolni olyan nehéz autóval!? Vödörrel kell oltani mint régen! A közvilágítás meg gondolom modern ledes!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Miért kell arra kóbászolni olyan nehéz autóval!? Vödörrel kell oltani mint régen! A közvilágítás meg gondolom modern ledes!
papa.49
@lópicigáspár: Én inkább azt kérdezném miért kell mindent ilyen ci...osan megoldani, miért nem lehet rendesen megcsinálni???
lópicigáspár
@papa.49: Azt hitem tudod! Magyarország jobban teljesít! :))))
papa.49
@lópicigáspár: Tudni tudom, csak fel nem foghatom, hogy ez a csapnivalóan szarmunkában mutatkozik meg)))))))))))))
justhpeter
@papa.49: Ne izgulj papa, jövőre az egész tűzoltóautó eltűnik majd.
papa.49
Most láttam a híradóban hogy olyan bástya formájú műanyag szarok tartották a tér burkolatát, érdekes a polgit nem zavarja a szarul elvégzett műszakilag nem megfelelő munka, ja elfeledtem lehet hogy életében sohasem dolgozott a többiekhez hasonlóan!!!
papa.49
@justhpeter: Nem leszek emiatt idegbeteg, csak mindig felbosszant ha ilyet látok, mink még úgy tanultuk ,,a munkád a bizonyítványod, ami igazolja a tudásodat,, !!!Hát aki kitalálta, megépítette, átvette na annak is ,,gyorstalpalón,, szerzett papírja lehet!!!
verőce21
Sose derült volna ki milyen sz@r a térburkolat, ha nem hajt rá egy agyalágyult tűzoltókocsi.
justhpeter
@papa.49: Aki megépítette az régi bevált elvtárs volt. Abban az időben mondtuk, hogy a munka becsület és dicsőség dolga, tehát nem az enyém.
papa.49
@justhpeter: Én azért állítom abban a kádári időkben is voltak igen komoly szaktudással rendelkező szakik, akik kényesek voltak a szakmai hírnevükre...
Nem arról voltak híresek, hogy kitüntetéseket kaptak, csupán dolgoztak becsületesen, és nyugodtan aludtak, mert a rendesen elvégzett munka után nem kellett ilyen esetektől tartaniuk...
Tudod volt olyan is mikor lehívtuk a tervezőt, hogy nem klappol a terv, lejött egy huszonéves nő, és adta a sértődőset, aztán lejött a vezető mérnök, és mondta a csajnak menjen fől, majd ő megoldja, megbeszéltük, megcsináltuk, oszt. jónapot...A hölgyike 1 hónap múlva kilépett, később találkoztam vele, mikor már maszek voltam, lett belőle egy ,,diplomás titkárnő,,...
Ez a berendezés akkor egy vezérlőtermi kezelőpult volt, ami egy komplett keverő üzemet irányított...
justhpeter
@papa.49: Ma már a vezető mérnök is a kiscsaj szintjén van. Tisztelet a valóban ritka kivételnek. Úgy gondolom, komoly szakembernek ahogy a régi rendszerben, úgy ma sem kell dörgölődznie a politikához. Amelyik ezt teszi, azt nem is tartom szakembernek.
szaboria1
@papa.49: Azért ilyen a munka mert olyan szakember félék nyernek ilyen pályázatot mint a Mészáros.
Nagy útépítő aki ugye nagy szakember?
papa.49
@justhpeter: Nem dörgölőztem, nem is vittem sokra, viszont a munkámért még mindig hívnak, ha baj van...
papa.49
@szaboria1: Igen valahol olvastam, hogy 2010 előtt, már benne volt a kakiban rendesen, és milyen érdekes kimászott a hazugovics segítségével)))))))
verőce21
A Dobó téren a burkolat csak díszburkolatot! Mint a nevében is benne van, csak dísz. És nincs méretezve túlsúlyos, különleges járművek számára.
verőce21
A tűzoltóautóknak tűzoltási felvonulási út van tervezve. Ezt jól kell tudnia a tűzoltóknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.