Botrányos véget ért az az etyeki lakossági fórum, amelyen Tessely Zoltán Felcsút és környéke fejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztos próbálta beadagolni a helyieknek, hogy milyen jó lesz, ha kapnak egy kisvasutat – tudósított a helyszínről a Magyar Narancs.

Tessely azért tartott lakossági fórumot Etyeken, mert a kormányszervekhez záporoznak a kisvasútellenes tiltakozó levelek. Senki sem akarja ugyanis, hogy az ő háza mellett robogjon el a zajos szerelvény, azt meg végképp nem, hogy telkeiket kisajátítsák.

Bár a kisvasút egyelőre csak Felcsút és Alcsútdoboz között épült meg, komolyan fontolgatják meghosszabbítását Etyek felé.

Tessely a lakossági fórumon nem volt hajlandó írásbeli garanciát adni arra, hogy nem vezetik át magánterületen a vasutat, a helyiek pedig a sok mellébeszélés miatt dühödt bekiabálásokkal, fújolással adtak hangot nemtetszésüknek.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Csak lakik ott egy Matuska Szilveszter leszármazottja...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Csak lakik ott egy Matuska Szilveszter leszármazottja...
Aki Én
Na ez is megvolt. Az etyekiek figyelme sikeresen elterelve a nagy balhékról. Jöhet a többi.
sentinel216
Ha a köpcös vezírnek azt mondják, hogy NEM, akkor csak azért is lesz ott vasút. Szakembert kell küldeni hozzá, aki megnyugtatja a beteget. - Lesz kisvasút főnök. Majd a település felett függővasút formában, vagy föld alatt építünk metrót. Na ugye! Ezt vétózzák meg az etyekiek! Megnyugszik a beteg!!!
nezelodo
Miért nem lágyították meg annak a biztosnak a szívét a helyiek? Csak van egy kis jóféle nedű azon a bortermő helyen, ha meg nem szereti, kiválthatták volna egy kis nemzeti whiskyvel!
Hátha el tudná intézni a vezérnél hogy ne épüljön meg a "dafke" vasút, és ne sajátítsák ki a fontos nemzeti érdekre hivatkozva a portájukat. Ha mégis megépítik, dafke, kiderülhet, hogy az etyekieknél minden háznál van vasvilla!
Rózsika Hatházi
@volvós: A mi házunkban lakik egy hölgy, akinek a vezetékneve Matuska. Érdeklődjek nála a projektről? :)))
Január
Hagyták volna Szabolcsban továbbra is, mint "vasúti műemléket"! - Nyírvidéki Kisvasút - és nem "lopják el" Nyíregyházáról a vasúti kocsikat és a mozdonyokat az ottani lokálpatrióták nagy bánatára.
A sínek még megvannak...
papa.49
@Január: Nem ,,lelopta,, megdurrantotta, úgy etnikumosan)))))))))))))
nyanya001
@Január: Azt majd ellopják a vasgyűjtők.
nezelodo
@Január: Ne hirdesd, hogy a sínek még megvannak, hátha felkelted az érdeklődését annak a vasas szegénylegénynek, aki a vásárlás után levágatta a hatvanpusztai majorság kilométernyi kovácsoltvas kerítését egy éjszaka alatt észrevétlenül.
justhpeter
Az elmeháborodott vonatozni szeretett volna kis korában. Most, hogy agyilag már csihi-csihu, nagyban megcsinálta. Ha Etyeken még nincs falubolondja, fogadják örökbe.
verőce21
Kár, hogy gyerekkorában az apja nem vette meg neki azt a gyönyörű kisvasutat, amelyre már régóta áhítozott, de legalább adta volna a kezébe a félárát, hogy oda utazzon vonattal, ahova kedve tartja.
human
Orbán gyerekkori álma a kisvasút. Ha kell az előszobán átvezeti, de ő ezt akarja és így lesz.
papa.49
@human: Bár tudom ez nem ,,kívánság műsor,, de nem lehetne az előszoba helyet, a nyakán átvezetni???
human
@papa.49: Nyakán? Az hol van? Kobak mellett?
papa.49
@human: Ott a hol a ,,tele fosott zokni,, meg van kötve)))))))))))))))
kamazuka
@volvós: Hát ennyire nem járhat egy srófra az agyunk!
egyvandor
... Találnak rá lelkes vállalkozókat, lelkes politikai.támogatókat. A suttyó rendszere működik. Míg a közpénz következmények nélkül lenyúlható.
bakegya
@papa.49: ekkora hely határozót,még nem hallottam!-óriási,mint a botrányos büdösbogarak kifosztogatásosdis játékai már több évtizede.
ÉRIK A POLGÁRHÁBORGÁS...rohadt provokátorokkal hackniztat,mint ez a tessejhaj@zoli is fejleszti tovább a felcsutkai játékvasutat most ottan,aztán meg máshol mást ami nem fontos senkinek csakkk az örömapucinak.Egy újabb mészáros-szervizelő!-hát gáz,hogy már a szomszéd falvak ágyaiba is bevezetik a vasútjukat,
nezelodo
Kíváncsi leszek, hogy Győző párttitkár apuka bontott építőanyag feldolgozójának megépítését a Nemzeti Park területén hogyan veri át ez az antialkoholista nímand, amit már a közfelháborodás egyszer megakadályozott! Ott is látszott mennyire szeretik a szűkebb pátriájukban ez az akarnok famíliát! Lehet, hogy a NP végnapjait éli a karizmatikus vezér elutasítottsága miatt? Aztán majd köpköd rájuk szotyolamagot, úgy polgárian, és vigyorogva felemlegeti a "pepókicsinált" Arady Csabát, Hortobágyról.
1magyar
Akiknek havi 28 ezerből kell megélni az bizony csak utálni tudja a hülyeségekre költött pénz elköltőjét.
papa.49
@bakegya: Sajnos én is attól tartok ezeket ,,eltakarítani,, csak erővel lehet!!!
advocat
Ez a vasút is annyit ér, mint a min. elnök focitudása. Megyei II. osztály. De lehet, hogy annyit sem. Viszont lelkes drukker. Abból is kevés van. Viszont kiválóan szotyizik, akkor nincs zsebben a keze. Mert egyébként...
pbalage
először azt gondoltam, hogy etyekre se megyek többet, de látom hogy azért ott is emberek laknak és utálják a malacelnököt, szóval azért mégis lehet, hogy elmegyek egyszer és veszek egy csokit.
persze ha lesz rá pénzem.
Jozefina
Etyekiek felkészülni!!! Kapára, kaszára és megvédeni mindazt, amit a zsarnok el akar venni!!!
kukac50
A Bugaci kisvasutat megszüntették, mert ráfizetéses volt.Felcsúti is ráfizetéses lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.