Exkluzív Heves megyei szállodával bővíti birodalmát Orbán Viktor miniszterelnök jó barátja, Mészáros Lőrinc – írja a Heol.hu.

A megyei lap szerint a miniszterelnök bizalmasának, jó barátjának tartott, az ellenzék által strómanjának titulált Mészáros Lőrinc érdekeltségébe kerül az egerszalóki Saliris Resort.

"Jövő héten 'leállás lesz' a szállodában, leltároznak, s zárómérleg keretében átadják az üzemeltetést egy társaságnak. A legnagyobb hitelező – amely meg kívánja vásárolni a hotelt – úgy nyilatkozott, hogy ez a cég, az Event-Immo Kft. fogja a jövőben is működtetni a komplexumot"

- mondta a lapnak Nagy László felszámolóbiztos.

Itt az újabb zsákmány: az ország egyik legjobb szállodáját veszi meg Orbán bizalmasa

Az Event-Immo Kft-ben döntő részesedése van a nagykátai dr. Csík Zoltánnak. Csíkról nemrégiben az Átlátszó közölt írást egy budaörsi ingatlan körül folyó harc ügyében. Az oknyomozó portál szerint Csík jelenleg – legalábbis céges érdekeltségei alapján – Mészáros Lőrinc főállású „emberének” tűnik: a felcsúti polgármester féltucat érdekeltségében vezető tisztségviselő, egyebek mellett a nemrégiben megszerzett Herceghalmi Kísérleti Gazdaságban és annak tulajdonosában. 

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ez a Récsölke szállodája lesz ! Vagy már az csak a Lőrike nevén van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Ez a Récsölke szállodája lesz ! Vagy már az csak a Lőrike nevén van.
advocat
Ha eddig ráfizetéses volt, mitől lesz nyereséges? Vagy ez is csak egy kifizetőhely? Lesz. Azért a vidéki wellness ipar nem oly jövedelmező. Főleg, ha elszáll a kártya is. Bár lehet, hogy itt megmarad, mint "állami" juttatás. Kell a pénz a "saját lábán" álló gyereknek. (És ki fizette a svájci iskolát? Miből? Vagy tandíjmentes volt?))
papa.49
@advocat: Neki ,,tandíj mentes,, volt, mert mi fizettük!!!
sgyuri2003
Valamit kell venni a Tarsoly által összehordott csóreszból. Még rájuk romlik.
sgyuri2003
Szeretnék én is olyan szegény lenni, hogy a gyerekem tanítására 15 millát tudnék leszurkolni.
Gondolom a NAV is ezen a kérdésen dolgozik már évek óta. :)
Jozefina
Királyság!! Csak csak bővül Rühelke vagyona!!!
justhpeter
Az adóhivatalnak biztosan nem az a dolga, hogy utánanézzen a hirtelen nagy összegű vásárlásoknak.
Kósa Alajos
Holnap kiverem a 2 éve készült családi házam pár ablakát, meg a tetőt is megbontom pár helyen - Remélem így Schachter Lorenzó miatt nem foglalja le egy szép napon azt a TEK.
Kár lenne érte. Egy egész életet dolgoztunk érte. Inkább fűtünk többet, az esővizet meg összgyűjtjük fenn a vájlingban.
De a mienk marad, amiről eddig biztosan mondtuk, hogy a mienk !!!
(Okos paraszt vagyok, mi?! - Még Schachter Lorenzo sem jár túl az eszemen !! )
verőce21
@Kósa Alajos: (17:47) Ennyi ésszel az asztalfőn trónolhatnál a "haute finance" körében.
Rumcájsz
Egyszer véget ér az ámokfutás és elnyeri mindenki a méltó büntetését!
Kósa Alajos
Jaja. Úgya.. ! Már bejelöltem magamnak Lorenzot a fészbúkon..
Még majd dörgölődzök hozzája..
papa.49
@Mirabilis: Értelmes európai körökben már nem mondjuk hogy hol lakunk, vajon miért is???
Grafix69
Szerintem ha ezek nyernek 2018-ban akkor garantáltan választási csalások sokaságát kell elkövetniük egyrészt azért,hogy ne kerüljenek börtönbe ,másrészt ,hogy ne derüljön ki a tettek mögötti szándék ,mert azt 1000 évre is titkosítanák. Mindegyik magyaráz minden szart aztán mindig a legegyszerűbb lehetőség az igaz , nevezetesen ,hogy lopnak. Mindegyik lop és Magyar embereknek a pénzét lopják nyomorba döntve mindenkit akik nem az ő céljaikat ajnározza . Soha nem volt még ilyen mocskos rendszer ,aljas kormány ,gané politikusok mint a jelenlegi Magyarországon .
papa.49
@Grafix69: Nem biztos hogy akarnak egyáltalán ,,nagyon nyerni,, ugyanis 2020. eldugul az Uniós pénzcsap, és akkora már semmi mozdítható nem marad ebben a ,,kurva országban,, idézet vége!!!
ila51
@Grafix69: még csak nem is szégyenlik
Desischado
Hiába, ki kell stafírungozni rühellkét! Mert ez halál tuti, hogy neki lesz! Meddig tűrjük még, hogy módszeresen kirabolnak minket?
Grafix69
@papa.49: Ezt a verziót is gondoltam én is , szegény Magyarország ilyen vezetőkel ,hát nem tudom mi lesz de szerintem semmi jó.
papa.49
@Grafix69: Hát igen nagyon nehéz idők jönnek, akkor ránk akik már nem tudunk elmenni innen, ki ezért, ki azért...
gulyasgyula
@Grafix69: !! Miért ne nyerhetne ha a lakosság nagy része nem megy el szavazni MERT NINCS KIRE ..vAGY VAN JELENLEG OLYAN PÁRT AKI EGY KORMÁNYT TUD ALAKÍTANI ??? Ilyen Tóbiás félék akik ki erőszakolták a vasárnapi nyitva tartást és még mindig mint valami eszement népszavazást akarnak DE A VASÁRNAPI PÓTLÉK MEGFIZETÉSÉÉRT NEM MENNEK AZ UTCÁRA , SZERVEZNEK EGY NÉHÁNY NAPOS BOLT ZÁRAT HOGY VÉGRE A MULTIK FELÉBREDJENEK ...
Grafix69
@gulyasgyula: Értem én az indulatodat de jelenleg ebben az országban nem az emberekről szól a politika ,inkább csak a pénzről. Persze máshol is így van ez csak ott a melósok is élhető körülményeket kapnak . Sokan azért nem mennek el szavazni mert úgy gondolják felesleges szélmalom harc ( nem tévednek sokat). Ekkora szélsőséget még semmilyen rendszer nem hozott az emberek közé mint ez a kormány . Ha be vannak fosva mert bizonytalan a helyzetük , csalni fognak mert már előre kell nekik gondolkodni. Bűnözők ezek nem mások , az MSZP- ről meg nem érdemes beszélni mert valós ellenzék csak a Jobbik lehet akik szintén nem biztos ,hogy a Magyar emberek érdekeit szolgálják ha hatalomra kerülnének. Viszont a szélsőségeseknek kedvez a harag ami hatalom nélkül semmit nem ér. Isten óvja gyönyörű hazánkat mind kettőtől és a fidesz-től.
kkalman
Rühelke megkésett nászajándéka a papitól, hogy könnyebben tudjon a saját lábán állni. De pénzmosodának sem utolsó.
nezelodo
Nem elég, még nem elég, ha valamiből több lehet. Szaporítani kell ütemesen az ingatlanokat, legalább akkora ütemben, amilyenben a főtulajdonos személyiség számai gyarapodnak, hogy mindegyiknek legyen hol laknia. Na a lakájok azért szorulnak, ha mindegyiket körül akarják ugrálni!
wagabund
Az ellenzéki politikusok igazából nem is mernek szembenézni azzal a nyílvánvaló ténnyel, hogy ha véletlenül váltás lesz, akkor a következő hatalom nem tudja elvenni az ebül szerzett javakat. Ez tűpontosan ki van találva. A következő kormánynak még helye sem lesz, csak ülnek egy parkban a padokon, és néznek...

Ha önszántukból véletlenül tíz év múlva átadja a mostani hatalom a kormányt, akkor egy feltűnően gazdaj (új, felkapaszkodott) arisztokrácia fogja a háttérből irányítani az országot...bárki is kerül hatalomra, az csak rongybaba lesz...

hát ez van így reggel kávé mellé...
gulyasgyula
@Grafix69: !!
Tökéletesen egyet értünk ..A következő választás szerintem hasonló lesz a Szlovákokhoz csak Magyar kis pártok nem tudnak megegyezni majd a hatalmon ..Amíg Magyar embereknek osztja Orbán a Magyar vagyont inkább Ő mint kis pártos káosz ..Mert a költség térítés, a bizotsági díjak , a pártpénzek elosztásában most is nagy az egyetértés ..// TÜRNER munkáspárt // az elmúlt évben 108 milliót kapott ..Évek óta a hangját se hallani ...Miért ???A hasonlók miatt senki nem tiltakozik ..10-20 ember itt lázadozik, anyázik de az utcára egy se megy ki ..WAGABUND jól irja a következő kormányok ""rongybabák " lesznek ...
gulyasgyula
@papa.49: !!
VOLT ENNÉL MÁR ROSSZABB IS MÉGIS TÚL ÉLTÜK ..
eugen4402
@wagabund: Valahogy elrontottad a kedvemet. Attól félek, hogy amit felvázoltál, az nem is a jövő, hanem már most is parancsot teljesít a parancsolók hada. Viszont mégse reménytelen a helyzet, mert volt már rá példa, hogy valaki az "utolsó tollvonásával minden rendelkezését visszavonta". Csak mondani kell neki...
feleselek
Kell a rühelkének, hamár elvégezte az oskolát, saját lábunkon állva...
eugen4402
@wagabund: Átkapcsolok holló-üzemmódba: KÁR, KÁR...
simmering73
Ezt a belterjes orgiát. Ha ezeket végre elszámoltatjuk, egy emberöltő kevés lesz a szálak kibogozásához.
kukac50
Mennyi adót fizet Mészáros Lőrinc? Neki is elengedik mint Andy Vajnának?
jav
Juhász elütőjének ott lesz a törzshelye, reumáját áztatgatva.
Iszik egy kávét valamelyik Tökössel és elbeszélget Hagyámá-Tündi-Bündivel meg poltpetikével kik szintén ott áztatják amijük van,hogy a Hun-ba tart már a Nemzet mészárosának bocs Mészárosának polgári Nagy Mesterivé tevő,ügye-se.
A létra biztos nem lesz ott,bájos csevegésük közben.
Ami kár.
Mert azt én venném ki a lábuk alól,hisz a létrára hirtelen sürgős szükség lehet egy Led-lámpa,cseréje miatt.
Is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.