DK: Kövér mindentől retteg, ami felett nincs hatalma A Fidesz egyik alapítója, később elnöke, az Országgyűlés jelenlegi elnöke 2016-ban azt nyilatkozta egy lengyel lapnak, hogy a “keresztény, illetve a konzervatív értékektől eltérő szemlélet terjesztésében jelentős szerepet tölt be a nehezen szabályozható, ugyanakkor a nemzetközi tőke és a nagy cégek által ellenőrzött internet és média, amely halálos fenygetés a demokráciára.” A “házelnök” szavaival visszavitt minket a múlt század ötvenes éveibe. Kövér gondolata rettegésről, szorongásról árulkodik. A Fidesznek nincs és nem is lesz hatalma az internet felett, amely, bizony a szabadság egyik garanciája, és ez bíztató a jövőre nézve. Viszont, ha a Fidesz úgy gondolja, hogy a média és az internet fenyegeti a demokráciát, akkor felszólítjuk őket, hogy a Fidesz többé ne használja egyik felületet sem. Szüntessék meg lapjaikat, tévéiket, az összes fideszes internetes portált. Védjék meg ezzel a demokráciát, és ne hagyják, hogy ezek...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Ez az idióta milyen demokráciáról beszél amit halálos fenyegetés ér?? Mert ebben az országban qrvára nincs demokrácia. És a halálos fenyegetés ő és bandája maga!!
Mobil123
Ez az idióta milyen demokráciáról beszél amit halálos fenyegetés ér?? Mert ebben az országban qrvára nincs demokrácia. És a halálos fenyegetés ő és bandája maga!!
sentinel216
Van nekem egy idős ismerősöm, aki azért nem ül le a számítógéphez, mert úgy érzi, hogy a monitoron keresztül figyelik és minden titkát kiszívják az agyából. Ez a fóbia ütött ki a Parlament pedellusán. Kezeltesse magát!
Jozefina
Retteghet is, mert egyszer eljön az utolsó óra!!!
karma1
Na, akkor pedig eppen eleg sok fosnivaloja lehet, mert orbanbasi az Isten, (tehat o uralkodik minden felett), koverlacanak mar csak a maradekok juthatnak...

Azert sajnalom, hogy mindenki pszichiatriai eset a magyar Parlamentben...:o((((
papa.49
@karma1: Én viszont ezen nem csodálkozom, hiszen egy hibbant csak saját magánál is hibbantabbakat vesz maga mellé, alá, a hazugovicsnál hibbantabbat találni se könnyű, a galeri meg vagy titkolja az eszét vagy nincs gerince, vagy csak egyszerűen MÉG HIBBANTABBAK A HAZUGOVICSNÁL!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.