Az Európai Unió tagállamai körében Magyarországon a legmagasabbak a távközlési tarifák, ami különösen nagy terhet ró az alacsony jövedelmű háztartásokra – derül ki a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) hazánkról készült legfrissebb tanulmányából.

Ángel Gurría, a szervezet  főtitkára kiemelte,

a magyar intenzív felhasználók távközlési költségei ötször magasabbak, mint a franciáké.

Az OECD főtitkára elmondta, a távközlési piac szabályozása ugyan megfelel az uniós elvárásoknak, de a körülmények nem igazán kedveznek a versenynek. Ez pedig távol tartja a befektetőket, és kedvezőtlen hatással van az árakra is.

Gurría azt javasolja, hogy

biztosítson a magyar állam diszkriminációtól mentes hozzáférést a mobilhálózatokhoz a virtuális szolgáltatók érdekében, és tegye lehetővé az előfizetői hurok átengedését.

 Bár a hazai piacon megjelenhet a Digi mint új szolgáltató, ahhoz túl kevés frekvenciát vett hogy a három nagy mobilszolgáltató mellett labdába rúghasson.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Tudjuk-minket magyarokat mindíg,mindennel át b...nak.EZZEL IS.
colibri
Csodálatosan szép ez a fidess-orbán által uralt Tündérország! A keresetek mélyen az eus országok jövedelmei alatt, bezzeg a kiadások!! Csak a távközlés 5 x annyiba kerül nekünk, mint a franciáknak! Ezért és persze jó pénzért érdemes volt tompikának biztosként hónapokig konzultációs munkába temetkeznie(?), ha a magyar polgárokra az égvilágon semmi haszna nincs!
Toby
Tele van az összes t*k*m azzal is, hogy havonta 2-3 sms-t küld a szolgáltató, hogy változott az üzletszabályzata és a neten megtekinthetem ! Most azokkal mi van, akiknek nincs netjük ?
A hazai mobilszolgáltató egy rablótársulat !
Anno több esetben is személyesen kellett felkeresnem a Pannont, hívásforgalmi adatokért, ilyen aékalmakkor elég korán ott voltam vidékről. Láttam, amint hugyos, fenekükön még lógó pelenkás fiatal kis csitrik, olyan csodamasinákkal érkeztek a melóba, melyek csak egy autós világkállításon láthatók. Ebből levontam. qrwa jól fizet a Pannon ! Volt miből ! Belőlünk !
eugen4402
A cégek ugye kiépítették az infrastruktúrát, felvettek néhány embert, és már beszélhettünk volna fillérekért, de akkor jött az ÁLLAM, és jöttek az adók...
human
Mivel is magyarázták a fidesznyikek a telefonadót? Hát hogy túl sokat beszél a nagyi a gyerekekkel, unokákkal telefonon. Vajon mi az a túl sok?
Mézike
De jó! van amiben elsők vagyunk...
Círmi! halihó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.