Több mint 30 gyerek ellen elkövetett szexuális erőszak miatt emelt vádat az ügyészség az ellen a férfi ellen, aki tanárként dolgozott egy csepeli alapítványi iskolában. A gyanú szerint az iskolában és az otthonában is zaklatta diákjait.

Egy fiú az ATV kamerái előtt beszélt részletesen a megrontásáról, a bíró pedig azt kérte, mindezeket mondja az őt megrontó szörnyeteg szemébe.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Sztem a biro teljesen hulye, es semmi szukseg arra, hogy egy aldozat UJRA szembesuljon a megkinzojaval.
Nyugaton az aldozatok teljes vedelmet, inkognitot kapnak, minden szempontbol vedik az aldozatokat, nemhogy meg ujra feltepjek a sebeiket...

Sztem maga a biro sem szazas, nemhogy a bunelkoveto...:o((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
A diák Tominak nevezi a tanárát és tegező viszonyban van vele.
Ezt egy tanár nem engedheti meg magának, sem az iskolában, sem iskolán kívül. Mi ez, ha nem bensőséges viszony,?
eszegfu
@KERKA: Nálunk az általános iskolában a pedagógusokat tegezik a szülők, sőt még engem a "nagymamát" is! Az unokáim is tegezik a pedagógust, az edzőt. A kisboltban is tegeznek. Nekem sem nagyon tetszik... én inkább "divatnak" gondolom, mint egy esetlegesen "bensőséges" viszonynak...
Nil
@karma1: helyettem írtad ez a bíró legalább annyira szadista,mint a megrontó
szolmekkoj
@perfekt: Igazad van. Elhamarkodottan írtam. A gyerekek sokszor gonoszak tudnak lenni, főleg egy szigorúbb felnőttel szemben. Nem tudni mi lehet az igazság és az ártatlanság vélelme mindenkit megillet.
KERKA
@eszegfu: Talán én e téren konzervatívabb vagyok, de meg van rá az okom. Ha kicsi a gyerek, ők valóban tegezik az óvónénit és alsóban a tanítónénit. Jelen esetben ez a fiú már nem kicsi, és mivel tegezi a tanárát, ezért gyanakszom a bensőséges meleg kapcsolatra.
De végül is, nem ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy a gyerek jogai csorbultak, amikor a bíró kényszerítette hogy a tanár szemébe mondja a 4szeri megrontást. Mint Karma is utal rá, nem lehet a kiskorú gyereket újból és újból szembesíteni az elkövetővel. Az UNICEF nemzetközi jogok alapján a kiskorút képviselhette volna a védőügyvédje is. Megjegyzem, abban sem vagyok biztos, hogy ez a videó a nyilvánosságra kerülhetett volna-e? Hiszen nem a kiskorú a vádlott, és van még másik 29 gyerek, aki szintén áldozat, miért éppen ezt a gyereket mutatják nyílvánosan?
eszegfu
@KERKA: Ahogy irtam: én sem helyeslem ezt az össze-vissza tegeződő viszonyt...és én hiába vagyok e tekintetben konzervativ, ha a másik fél rendre letegez. A témával kapcsolatban pedig elvileg igazad van, nincs kétségem! Nekem nincs információm, csak ez a cikk -- nyilván Te többet tudsz az ügyről -- ezért valahogy azt éreztem, hogy pl. mintha ezek nem mostanság történtek volna, vagy a filmben szereplő fiu talán már éppen hogy nagykoru és ezért szembesitette a biró és ezért is csak őt mutatják. Természetesen csak találgatok, mert nem ismerem a részleteket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.