Micsoda bűntett, micsoda bátor rendőr! Ez a legmagasabb bírság, amit ilyen szabálytalanságért a helyszínen kiszabhatnak. A Helsinki Bizottság ügyvédje szerint rendszeresek a hasonló rendőri fellépések a menekültekkel szemben.

Körmenden egy hete nyílt meg a menekülttábor. Egy ott lakó iráni férfi azt mondta az RTL Klub híradójának, nagyon nehéz helyzetben vannak, mert senki sem tolmácsol, és a menekültek többsége nem ismeri az európai szokásokat, sokan még zebrát sem láttak, így nem is tudják, hogy mire való.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Van egy falu ami szintén arról híresült el, hogy a cigányokat folyamatosan megbüntetik a rendőrök. Állítólag így próbálják elüldözi őket a faluból. Történhet ez felsőbb utasításra épp úgy, mint ahogy egy rendőr is lehet fajgyűlölő és ezért az átlagosnál is szigorúbban járnak el.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Yoda69: @Strong: Tényleg, Mészáros Lőrincet is lekamerázták amit öv nélkül vezet, de Habony Árpád is szabálytalankodott Andy Vajnával az oldalán. Ott sem történt semmi.
Yoda69
@human: Mocskos rendorallamot krealtak orbanek. Szerintem siman a tomegbe is lonek adott esetben.
human
@Yoda69: Matolcsy sem vaktöltény vett.
namihami
Ezek a közegek vajon ugyanabban a szervben szocializálódtak, mint azok, akik a lábadozó kisfiút elvitték ""ninós autózni""?
Lehetséges, hogy a rendőrség kötelékébe való felvételi szint tájegységenként és főleg parancsnokonként változó?
kamazuka
Gondolom otthon rálépett egy zebrára,és az állatvédők azonnal lehozták a LIFE magazinban!
human
@namihami: Az mindig érdekes helyzet, mikor egy rasszista rendőr intézkedik kisebbséggel szemben. Vagy mikor olyan tüntetőket kell visszavernie, akikkel igazából szimpatizál. Vagy mikor olyan randalírozó szurkolókat kell leállítania, akikkel egy csapatnak szurkol. Biztos van aki, ezt profi módon tudja megoldani és biztos van olyan, aki meg sem próbál tárgyilagos maradni főleg, ha tudja, hogy a másik nem tud védekezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.