A rendszerváltás óta több mint félmillióval csökkent Magyarország népessége, és ez várhatóan a következő években is folytatódik - írta a Világgazdaság.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem eltűnt, kiment.
És a Fidesz-statisztika szerint ennyivel is nőtt a foglalkoztatottak száma. Dolgozni ott dolgoznak, beszámítani itt számítják be őket.
Ügyes...
eugen4402
...És egyidejűleg a nemzeti vagyon háromnegyed része is eltűnt, ill. valahol megvan, csak nem idehaza...
namihami
Nem eltűnt, kiment.
És a Fidesz-statisztika szerint ennyivel is nőtt a foglalkoztatottak száma. Dolgozni ott dolgoznak, beszámítani itt számítják be őket.
Ügyes...
colibri
Nincs egy sem, - aki kormánypárti politikusnak vallja magát - hogy elgondolkodna ennek a kivándorlásnak a miértjén? Láthatóan nem érdekli a fidesst, hogy a lakosság egy kisvárosnyi része évente elhagyja az országot. Nem érdkli, mint ahogy az itthon maradók sem: nyugdíjasok, betegek, pedagógusok, egészségügyisek, devizahitelesek, Questor-károsultak és még tovább sorolható az érintettek sora. Kérdés csak az, hogy meddig mehet még ez így tovább??!!
Hellcat
Azt is szeretném látni, hogy a rendszerváltástól máig mikor mennyien vándoroltak ki...
Pöpec
A gazdaság - ha abból az autóipar teljesítményét kiveszem - nem fejlődik. A 3%-os GDP lehet, hogy nullázódna (fideszhatalom óta befektetésre nem ajánlott bóvli kategóriában vagyunk). Az egészségügy helyzete, a nővér- orvos elvándorlás, a további negatív kilátások pl. az adók további emelésének ténye (üzemanyag pl.) és a nyugdíjrendszer prognózis, mind arra ösztönzik a mobilis fiatalokat és középkorúakat, hogy menjenek külföldre. És mennek. Tehát a demográfiai előrejelzések valszeg optimisták, a valóság sokkal rosszabb lesz.
orbánék tudatosan törekednek a szegényebb és elesett rétegek eltüntetésére, gazdasági ballasztnak tekintik őket akik akadálya az elit boldogulásának, teher a költségvetésnek. Ha a rájuk fordított pénzmennyiség csökken, a maradék simán ellopható. Ez lenne a nemzeti szociálpolitika!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.