A migráns- és terrorveszély miatt a román határőrizeti szerveknél bevezették a kötelező és személyes igazoltatást – értesült a beol.hu.

Az intézkedés kihat a májusi Arad-Békéscsaba maraton résztvevőire is, akik egy nehezen értelmezhető procedúra után kaphatják vissza irataikat:

Csak az kaphat rajtszámot, aki leadja az úti okmányát (útlevél vagy személyi igazolvány) a másnapi gyorsított határ-regisztráció elvégzéséhez.

Azok a versenyzők, akik például nem alszanak Aradon, a rajtszámuk leadása után kapják vissza az okmányukat Aradon, és reggel átvehetik a rajtnál. Békéscsabán a célban a városházán, a kijelölt helyen kapja meg a sportoló az okmányát, a rajtszáma leadásával.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
nekem a veréb is madár című magyar film biciklisjelenete ugrott be.
amikor a kiskabos emigrált.
Eriksson
Vajon mi benne a logika, hogy elveszik, visszaadják? Miért nem elég bemutatni? Ám ha a résztvevők ezt nem bojkottálják, akkor rendben is volna.
cs.n.
"Azok a versenyzők, akik például nem alszanak Aradon, a rajtszámuk leadása után kapják vissza az okmányukat Aradon, és reggel átvehetik a rajtnál. Békéscsabán a célban a városházán, a kijelölt helyen kapja meg a sportoló az okmányát, a rajtszáma leadásával."
Vagyis aki nem Aradon alszik, az kétszer adja le a rajtszámát, és kétszer kapja vissza az okmányait? Ebben semmi logika, de lehet, hogy csak én vagyok hülye az értelmezéséhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.