Vissza fogunk kapaszkodni a nemzetközi futballban, nemcsak a válogatott, hanem a klubok is sikeresek lesznek – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Felcsúton, a Puskás Suzuki Kupa döntője után.

A tornát tizenegyesekkel a címvédő Budapest Honvéd nyerte a Puskás Akadémia ellen. A díjakat Orbán Viktor, a Puskás Akadémia alapítója adta át.

Orbán Viktor: vissza fogunk kapaszkodni a nemzetközi futballban

A döntő után a miniszterelnök az M1 aktuális csatornának elmondta: természetesen örült volna a hazai győzelemnek, de számukra a gyerekek a legfontosabbak, akik semmivel sem maradtak el a Honvédtól.

Orbán Viktor hozzátette: az, hogy két magyar csapat játszotta a döntőt, jelzi, hogy a magyar utánpótlás lassan, de biztosan felzárkózik a nemzetközi szintre. Megjegyezte, Magyarországnak évente három-négy hasonló tornára szüksége lenne. Kiemelte még a Vasas és a Honvéd által szervezett rangos nemzetközi utánpótlás viadalokat.

"Vissza fogunk kapaszkodni a nemzetközi klubfutballban, nemcsak a válogatott, hanem a klubok is sikeresek lesznek"

- fogalmazott nyilatkozata végén a miniszterelnök.

A Puskás Suzuki Kupán a 3. helyet a Real Madrid U17-es csapata szerezte meg a holland KRC Genk, a román Academia Hagi és a görög Panathinaikosz előtt.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A nemzetközi futballban ott vagyunk, csak nem érünk semmit. Azt hittem a magyar gazdaságot akarja a nemzetközi középmezőnyben tudni, de látom elmentek neki otthonról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Az ,,akasztófára,, fogsz nem kapaszkodni oda VISZNEK, ott a helyed hazugovics!!!
qxy
Hülye vagy fijam mint szódás a lovát.
Üjjjj le eggggyes. küld be apádat beszédem van vele.
samucska60
A rohadt életbe, hogy ennek a pszichopata visszamaradottnak nincs más gondja ebben az országban, csak az, hogy a csuti utánpótlás hova kapaszkodik? Az nem számít, hogy a magyar GDP a legrosszabb az egész közép- kelet európai régióban? És hogy csak az idetelepült külföldi tőke miatt van 2% körüli növekedés? Anélkül 1% alatt lennénk! Miközben a szlovákoknál 4% felett, a románoknál 3,8%, stb., stb. Van négymillió szegény ember, van egy katasztrofálisan lepusztult egészségügy, elfekvő otthonokba kipakolandó öregekkel, akik így legalább hamarabb meghalnak és nem kell nyugdíjat fizetni, van több, mint félmillió munkaképes magyar, akik külföldön boldogulnak - és ott is adóznak . Van egy földre döntött sztalini tipusú "oktatás", amely minden eszközzel gátolja, hogy több kiművelt emberfő legyen. Orbán a műveletlen közmunkásokat legalább be tudja ijeszteni, hogy kire szavazzanak, ha munkát akarnak egyáltalán...És sorolhatnám. 0,9%-os gyalázatos nyugdíjemelést ígér, miközben több százmilliárdot szór szét a Várba költözésére - együtt az intézmények kitelepítésével, a Városliget feldúlásával...A tolvaj Matolcsi 5 milliós fizetést kaphat, lophat, alapítványozhat, mert Poltpot felesége Matolcsi jólfizetett munkatársa...NEPOTIZMUS és törvényesített korrupció az Európai Unióban...Nem csoda, ha a törpe állandóan Brüsszel ellen uszít. Ott az ilyesmit nem sokáig tűrik. De az USA-ban sem...Így válik mindenki a maffia "ellenségévé".
nemjoezigy
@Borsodi: Tudod miért nem jó a befejezése a "Hofi búcsúlevelének", a linkben?
Mert azt írja LL: felejthető múlt lesz az orbán és tevékenysége. "Mert múlttá válik. Mint ahogy Te is. Felejthető múlttá!"
Mert sokáig fogjuk nyögni ennek az agyament orbánnak és a kormánynak az ámokfutásának az 'eredményeit'.
És ez az ellopott idő nem pótoltató!
sentinel216
"Vissza fogunk kapaszkodni a nemzetközi klubfutballban,.."

Ha nem engeded be a külföldieket, akkor itt soha nem lesz "magyar" foci. A pénzmosoda, felcsúti Puskás foci iskola, még egy érdemes sportolót nem küldött pályára. Viszont tele vannak a magyar csapatok migráns légiósokkal, akik jobban teljesítenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.