Vissza fogunk kapaszkodni a nemzetközi futballban, nemcsak a válogatott, hanem a klubok is sikeresek lesznek – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Felcsúton, a Puskás Suzuki Kupa döntője után.

A tornát tizenegyesekkel a címvédő Budapest Honvéd nyerte a Puskás Akadémia ellen. A díjakat Orbán Viktor, a Puskás Akadémia alapítója adta át.

Orbán Viktor: vissza fogunk kapaszkodni a nemzetközi futballban

A döntő után a miniszterelnök az M1 aktuális csatornának elmondta: természetesen örült volna a hazai győzelemnek, de számukra a gyerekek a legfontosabbak, akik semmivel sem maradtak el a Honvédtól.

Orbán Viktor hozzátette: az, hogy két magyar csapat játszotta a döntőt, jelzi, hogy a magyar utánpótlás lassan, de biztosan felzárkózik a nemzetközi szintre. Megjegyezte, Magyarországnak évente három-négy hasonló tornára szüksége lenne. Kiemelte még a Vasas és a Honvéd által szervezett rangos nemzetközi utánpótlás viadalokat.

"Vissza fogunk kapaszkodni a nemzetközi klubfutballban, nemcsak a válogatott, hanem a klubok is sikeresek lesznek"

- fogalmazott nyilatkozata végén a miniszterelnök.

A Puskás Suzuki Kupán a 3. helyet a Real Madrid U17-es csapata szerezte meg a holland KRC Genk, a román Academia Hagi és a görög Panathinaikosz előtt.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A nemzetközi futballban ott vagyunk, csak nem érünk semmit. Azt hittem a magyar gazdaságot akarja a nemzetközi középmezőnyben tudni, de látom elmentek neki otthonról.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
A nemzetközi futballban ott vagyunk, csak nem érünk semmit. Azt hittem a magyar gazdaságot akarja a nemzetközi középmezőnyben tudni, de látom elmentek neki otthonról.
colibri
Anyád... Nagy a baj, ahol csal a foci, a stadion és a kisvasút számít! Persze legyenek bevándorlók is a kerítésen kívül, legyen mivel uszítani a magyarokat egymás ellen!
Pálinkafőző Rézüst
a díjátadón (a képen) 3 c. 1 k. Hogy is van ez?? Ja, + egy szőke, aki a soros háremes...akarom mondani háeres...:D :)))))))
Toby
Na, szóval ki lesz a következő ungarische milliárdos a "sportbizniszből" ?
nyanya001
Jobban szeretném, ha gazdaságilag kapaszkodnánk vissza te baromarcú !
Törölt felhasználó
Az oktatásban és az egészségüben kéne ezt csinálnod te beteg geci!
nyanya001
Ebből is látszik, leszarja az országot, ennek a félkegyelműnek a foci mindenek előtt !
Clavigo
Any@@dba kaoaszkodjál vissza,,a frakcióddal,együtt,...Kotródjál Zsírmore...
pbalage
Orbánt lehet hogy valakik kupán fogják verni.
glorianna
"Vissza fogunk kapaszkodni a nemzetközi klubfutballban, nemcsak a válogatott, hanem a klubok is sikeresek lesznek"
Aha... az 5%-os gazdasági növekedésből, ugye?
Törölt felhasználó
Amúgy már érzi a szarházi, hogy elbukták minden ügyüket és a fociban aránytalan nagy faszságot csináltak, ha nincs eredménye..

Azon röhögtünk a párommal múltkor, hogy már focista rajzfilm megy az m2-ön:) A kommunizmusban nem volt ilyen propaganda...
human
A mi vállunkon, te nagyon labda agyú.
zöldszem
Ez valóban égetően fontos!Már csak ez a program van hátra és Magyarország végre fényre derül!?
vonotok
Az már biztos, hogy a " vezír " nem normális! Csak lenne már orvosi konzílium aki le is merné írni.
Európa gazdasági szégyenfoltja lettünk. Kádár forog a sírjában, még Romániai a picsába ver minket.
És ez elme roncs még a magyar foci felkapaszkodásába öli az adófizetők pénzét. Szeretnék ott lenni, amikor az első villanyoszlopot kijelölik neki.
JAJMÁR
Minek kellene felkapaszkodni? Elkopott már a nemzetközi foci is. Annyi a bundabotrány, hogy nem is lehet komolyan venni. De az Olimpia is kezd lefelé menni. Egyszer minden véget ér. A végtelenségig nem lehet fokozni az erőnlétet, az emberi teljesítőképességnek határa van, ott nem lehet minden csúcsot mindig megdönteni. Fölösleges ebbe már pénzt ölni, hát még azoknak, ahol nincs. Ott bűn.
süsüasárkány
Szeretném, ha a miniszterelnök úr a László, István vagy valamelyik kórházban tett látogatása alkalmával, miután a betegekkel vacsorázott, (egy kocka sajt, egy szelet kenyér, amit minden beteg sajátmaga számára biztosított) és utána felkereste az illemhelyet, vértadott (többször használatos tű segítségével) a magyar egészségügy helyzetéről nyilatkozna.
bakegya
Hát ezt nagyon kupánrúghatta az apja!!!
Yoda69
A Puskas akademia a kozpenzbol belenyomott szazmilliardok, a vadi uj stadion es a jatekosoknak fizetett tobb tizmillios szuperbonuszok ellenere is kiesett az elvonalbol. Akkor mit varjunk egy a fideSS altal nem tamogatott mezei csapattol. Persze a tahogeci mer nagyot almodni, a baj csak az hogy egyszer fel kell ebredni.
nezelodo
Van úgy hogy a téveszmék rögeszmévé vállnak, de ennek nem szokott jó vége lenni a magánéletben sem. Ha ez egy ország vezetésével esik meg, annak a népnek harangoztak.
Macskaszem
Ki nem sz@rja le a focit. Aki eddig szerette, már az is megútálta az elmeroggyant focibuzi miatt. Ébresztő baromarcú, konganak az űrességtől a puccos stadionok.
bakegya
@Yoda69: még az unokáit is a pancsoló arénájában fogja megkeresztelni és futtatni!
dr. prédikátor
viktor szopkin ! te teleszart térdzokni!!! Hogy élne veled nemi életet az afrikai elefántbika!!!
eugen4402
Alig 70 évvel ezelőtt már jártunk ott. Istenem, de szép is volt, körülöttünk a világháborús romok, és a vasárnapi ebédünk is krumplileves és dara-sterc lehetett, de sebaj, mert a rádióban Szepesi Gyurka hangja vijjogott: "góóóóóól..!" Lódenkabátban és micisapkában jártunk, mert mi voltunk az uralkodó osztály. Velünk voltak hű szövetségeseink, a dolgozó parasztok, nekik még lódenkabát se se jutott, de a futball-isteneink is boldogok voltak: csempészhettek Doxa-órát, nylon-harisnyát, később meg orkán kabátot vagonszám. Mert az újdonságokra mégis volt fizetőképes kereslet már akkor is...Ezt akarjuk újrakezdeni?
nyanya001
@eugen4402: Akinek volt, kitette a néprádiót az ablakba, hogy mindenki
hallja a Szepesi közvetítését.
Nil
A fia biztos isteni sugallatot kapott és elmondta papusnak
KisGenyo
"vissza fogunk kapaszkodni a nemzetközi futballban", ha a lakosság bele döglik, akkor is!
KisGenyo
@eugen4402: Ezt ám! Jól írod. Mivel is kezdődött, ja egy világháborúval...
eugen4402
@nyanya001: Már akkor átok ült rajtam. Valahogy sikerült megőriznünk nagyszüleim háború-előtti Philips "világvevő" készülékét, úgyhogy nálunk a lakásban üvöltött Gyuri bácsi, (és 30 szomszéd, akik a meccs után rendezett sorokban elvonultak misére...)
Yoda69
@KisGenyo: marpedig a lakossag.beledoglik. kiveve a.kozpenzen urizalo fideSSes geciket.
eugen4402
@KisGenyo: Sajnos ez a titka a magyar foci-csodának: kell hozzá a feneketlen nyomor, amiből csak a sportsikerek által lehet úgy-ahogy kievickélni. (lehetne tanulni is, de az strapás meló, meg sokáig tart). Az érvényesülési lehetőségek minimálisra csökkentése a leghatásosabb doppingszer. "Jó az irány..."
karma1
Olyan sotet orban, mint a nyilatkozata... orban basi, eloszor ulj be az altalanos isibe, es tanuld meg a helyhatarozoi ragok pontos hasznalatat: mast jelent ugyanis a -ban, -ben, mint a -ba, -be.
Neked ezt az utobbit kellene hasznalnod, mert kint vagy belole, es a -ba, -be az IRANYJELZO hatarozorag, mig a -ban,-ben mar azt jelenti, hogy BENNE vcagy mar valamiben...
De tudod, amennyire erdekel a bunkosagod, te meg -suk-su"kolhetsz is, mert a milliardjaid ellenere csak az vagy, aminek szulettel - egy oriasi bunko...
Aki Én
Gondolom az nem zavarja, hogy Európa sereghajtói vagyunk, hogy a románok is megelőznek a fejlődésben, hogy szemernyi gazdasági fellendülésünk (hála az Eu-nak) is visszaesett...
Hogy van pofája ilyeneket mondani, miközben minden felmérés mutatja, hogy még a saját szektája sem pártolja a foci témát?
human
Orbán soha nem beszél arról, hogy minden fociba tömött 100 milliárd után mennyit profitál az ország? Persze, hogy semmit. Arra hivatkozik még, hogy a futball egyesíti a nemzetet. Ez igaz. A fideszesek sem értik, miért kell a futballba nyomni a milliárdokat az oktatás helyett.
magyarbakancs
Megszólalt sün és lemászott a keféről.
Tévedni emberi dolog.
Soha a büdös bánatba nem fogunk mi az élmezőnybe tartozni se a gazdaságban, se a fociban.
Aki ebben ringatja, magát az gyógykezelésben kellene részesíteni valamelyik pszichiáteri intézetbe.
volvós
"...Orbán Viktor: vissza fogunk kapaszkodni a nemzetközi futballban..."

Mi pedig a szakadék széléröl...:-((
vukkocska
Egy kis ébresztőre ki kellene menni már Grazba.
k.ati
Kedves Orbán Úr! A magyar utánpótlás mindig is hozta a tehetségeket. Amikor bekerült a fiatal egy felnőtt "jól pénzelt" csapatba, onnantól nem a játék és a siker lett a fontos neki, mint ahogyan Önöknek is csak a pénzünk kell.
human
@k.ati: Egy német szakember is ezt mondta. Ott rontják el az utánpótlást, hogy nem a játék lesz a fiatalok célja.
human
A véleményem továbbra is, hogy a profi futball csak pénzmosoda.
WF
Qrvára örülök, hogy ilyen optimista a vezér a focit illetően, de a magyar gazdaságról nekem nincs ilyen pozitív jövőképem. Mondhatni csúszunk be a béka s.gge alá. Márpedig én a focit nagy ívből lesz.rom, ha Európa csórói leszünk cserébe. Mindeközben politikusaink adják a Csekonics bárót, azt se tudják milyen palotákat renováltassanak maguknak szegények. U N D O R Í T Ó !
sziha
@simmering73: nem mentek el neki otthonrol. Meg meg sem jottek. Amugy erunk valamit: kb annyit, mint felkaru orias a tapsolo olimpian...
Everest
Ezek után, most SÍRJUNK vagy NEVESSÜNK?
human
Ezt a mondatot soha nem fogjuk hallani és sehol nem fogjuk látni leírva:
Orbán Viktor szívügyének tartja az oktatást, amiben a magyar nemzet felemelkedésének lehetőségét látja.

Marad a foci és a pálinka.
koszpeko
Afganisztán,Albánia,eszkimók az északi sarkon is nemzetközinek számítanak?
Mert akkor meg vannak a hozzánk való ellenfelek.
bence
Kapaszkodj vissza anyádba ! Bárcsak soha ne jöttél volna ki !
bence
@simmering73: ! Hm . Ezt Te csak most vetted észre ?!
bence
@pbalage: ! Bárcsak már látnám ! Mit nem adnék érte !
Borsodi
Ez igazán nagy öröm mindenkinek,máris jobb lett az ország helyzete javul a gazdaságunk.csak így tovább mindent a fociért,milliárdokat a focira .Matolcsinak az alapítványok pénzéből magának és a miniszterünknek is agymosást kellene végezni, nem csak a szavazóknak.
jobuit.mindenkilapja.hu/blog/22723708/renderpost/23156801/hofi-geza-bucsulevele-orban-viktorhoz-szokimondo-level
bakegya
@mariaberta: övé lesz a pénzmosoda,a Lőrincke és a veje építgeti a spanyol.argentín stadionokat is...a rosseb egye a korrupt fajtáját,csakkk a menekültek ne jöjjenek ide,mert tönkreteszik az összekorrumpált vagyonkáját a pereputtynak!
Minden médiafelületen már ezt a riogatást,félelemgenerálást hozatja le.
Minden lukból sport és időjárás horror folyik és lejáratása az "ANGÉLÁNAK"-MERT ORSOS megérdemli hogy MAGYARORSZÁG,de már az egész VILÁG FOCINAGYHATALMASSÁGA IS LEGYEN!-baromság.
eugen4402
A fákra kellene visszakapaszkodni emberszabásúak. Aztán kétszer is jól meggondolni, hogy érdemes-e lejönnötök a földre, de ha mégis lejöttök, akkor nem kellene folyton elrugaszkodni a valóság talajáról.
papa.49
Az ,,akasztófára,, fogsz nem kapaszkodni oda VISZNEK, ott a helyed hazugovics!!!
qxy
Hülye vagy fijam mint szódás a lovát.
Üjjjj le eggggyes. küld be apádat beszédem van vele.
samucska60
A rohadt életbe, hogy ennek a pszichopata visszamaradottnak nincs más gondja ebben az országban, csak az, hogy a csuti utánpótlás hova kapaszkodik? Az nem számít, hogy a magyar GDP a legrosszabb az egész közép- kelet európai régióban? És hogy csak az idetelepült külföldi tőke miatt van 2% körüli növekedés? Anélkül 1% alatt lennénk! Miközben a szlovákoknál 4% felett, a románoknál 3,8%, stb., stb. Van négymillió szegény ember, van egy katasztrofálisan lepusztult egészségügy, elfekvő otthonokba kipakolandó öregekkel, akik így legalább hamarabb meghalnak és nem kell nyugdíjat fizetni, van több, mint félmillió munkaképes magyar, akik külföldön boldogulnak - és ott is adóznak . Van egy földre döntött sztalini tipusú "oktatás", amely minden eszközzel gátolja, hogy több kiművelt emberfő legyen. Orbán a műveletlen közmunkásokat legalább be tudja ijeszteni, hogy kire szavazzanak, ha munkát akarnak egyáltalán...És sorolhatnám. 0,9%-os gyalázatos nyugdíjemelést ígér, miközben több százmilliárdot szór szét a Várba költözésére - együtt az intézmények kitelepítésével, a Városliget feldúlásával...A tolvaj Matolcsi 5 milliós fizetést kaphat, lophat, alapítványozhat, mert Poltpot felesége Matolcsi jólfizetett munkatársa...NEPOTIZMUS és törvényesített korrupció az Európai Unióban...Nem csoda, ha a törpe állandóan Brüsszel ellen uszít. Ott az ilyesmit nem sokáig tűrik. De az USA-ban sem...Így válik mindenki a maffia "ellenségévé".
nemjoezigy
@Borsodi: Tudod miért nem jó a befejezése a "Hofi búcsúlevelének", a linkben?
Mert azt írja LL: felejthető múlt lesz az orbán és tevékenysége. "Mert múlttá válik. Mint ahogy Te is. Felejthető múlttá!"
Mert sokáig fogjuk nyögni ennek az agyament orbánnak és a kormánynak az ámokfutásának az 'eredményeit'.
És ez az ellopott idő nem pótoltató!
sentinel216
"Vissza fogunk kapaszkodni a nemzetközi klubfutballban,.."

Ha nem engeded be a külföldieket, akkor itt soha nem lesz "magyar" foci. A pénzmosoda, felcsúti Puskás foci iskola, még egy érdemes sportolót nem küldött pályára. Viszont tele vannak a magyar csapatok migráns légiósokkal, akik jobban teljesítenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.