Nemi erőszak miatt keres egy férfit a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság. Az illető Pápán, az Erzsébet-ligetben erőszakolt meg valakit április 22-én reggel 8-fél 9 körül.

A férfi körülbelül 28-30 év körüli, 170-175 centiméter magas, kissé kövérkés, pocakos, két első metszőfoga szabálytalan, ferde állású. Feje kerek, világosbarna haja elől jól láthatóan kopaszodó. A bűncselekmény elkövetésekor szürke hosszúnadrágot, szürkés színű kabátot, fekete bakancsot és fekete hátizsákot viselt.

Félmilliót kap, ha felismeri a pápai erőszakolót

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a mellékelt képen látható férfit felismeri, és tud valamit a bűncselekményről, jelentkezzen az itt felsorolt elérhetőségek valamelyikén.

Annak, aki érdemben segíti a nyomozást, például információi alapján azonosítható az elkövető, félmillió forint nyomravezetői díj üti a markát.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ugyan már fiuk csakis a Gyurcsány lehetett! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@JAJMÁR: Nem akarok ezen vitázni, mert ezerszer lerágott csont KL esete. Ott hárman voltak elkövetők, mégis őt hurcolták meg egyedül. Vajon miért? Mert ő ismert személy?
Más: Nézd meg pl. az origó life programját, ott csupa -csupa olyan témák, képek vannak, melyek alkalmasak magányos vagy nem magányos emberek fantáziájának felkorbácsolására, minek hatására esetleg elmennek vadászni bármilyen nőnemű egyedre. Az ilyen vizuális csábítások elősegítik a nők áldozattá válását, lehetnek azok akár csadorban is.
JAJMÁR
@Eriksson: Erről beszélek! Erről a hozzáállásról... Nos, azok a férfiak akiket én szeretek, nem mennek el "vadászni" az ilyen képek láttán. Pláne "bármilyen nőnemű egyedre"???
Én az emberférfiakat kedvelem.
Azt meg konstatálom, hogy még mindig nem érted mi a probléma a KL "esetével".
JAJMÁR
Jó blogolást mindenkinek, én egy ideig nem írok ide, - telefonon nem jelentkezem be és más gépéről se - de majd jövök :)
Eriksson
@JAJMÁR: Attól, hogy te nem ilyen férfiakat szeretsz, attól még léteznek. Többen, mint gondolnád.
JAJMÁR
@Eriksson: Jaj, ne már... persze, épp azokról beszélgetünk. Igen léteznek, és az a minimum, hogy nem mentegetjük fel őket, és nem engedjük a közéletbe, mint tiszteletreméltó egyént. Basszuskulcs, hát mentegeted,beállítod, hogy a képek, a blogok, meg azok a... "nők" a hibásak!
Nem Eriksson! Egy igazi férfi tiszteli a nőt, ha pedig a nő lealjasul, akkor azért tartja távol magát tőle. Mondom neked én, a nő!
Az erőszaktevő pedig egy féreg!
Na, viszlát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.