Valószínűleg a protokollfőnök hibája miatt ültették egymás mellé a Jobbik elnökét és Izrael budapesti nagykövetét a pénteki labdarúgó mérkőzés VIP páholyában. Ilan Mor nagykövet miután észrevette, hogy Vona Gábor és családja mellé kapott helyet, elült mellőlük. A Jobbik elnöke Facebook-oldalán úgy fogalmazott, hogy nem neki kellemetlen, ami történt. További részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Biztos az ott illetékes protokollfőnököt is kirúgtak alkalmatlanság miatt, mert értett a munkájához, és egy dakotahívő került a helyére. Az eredmény meg magáért beszél.
RonaGyuri
erről reggel ezet írtan:

Nekem már megint egy régi vicc jutott eszembe

Egy bugyuta protokoll-baki margójára

Élek a jóindulat lehetőségével és magam is úgy vélem, hogy „valószínűleg a protokollfőnök hibája miatt ültették egymás mellé a Jobbik elnökét és Izrael budapesti nagykövetét a pénteki labdarúgó mérkőzés VIP páholyában.”. Azonban Vona nyilatkozata elgondolkodtatott,aki „Facebook-oldalán úgy fogalmazott, hogy nem neki kellemetlen, ami történt.”.
A klasszikus vicc szerint egy dülöngélő részeg lehány egy járókelőt, aki miközben próbálja letakarítani magáról a szennyet, korholja a tettest. Szégyellje magát, hogy ide jutott, így viselkedik és ilyet csinál, etc. Az meg egy ideig hallgatja majd rámordul: Maga papol? Nézze meg magát hogy néz ki!
human
"a protokollfőnök hibája"
Ki a protokoll főnök? Talán a vécés néni? Az illető vagy alkalmatlan a posztjára, vagy pont alkalmas és csak azt tette, amire utasították. Előbbi esetben kirúgás, utóbbi esetben jutalom jár neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.