Szél Bernadett, az LMP képviselője szándékosan olyan hosszú címet adott parlamenti interpellációjának, hogy az pártállástól függetlenül nagy derültséget keltett a honatyák körében.

A kérdés így hangzott:

A hód, a vidra, a vöröshasú unka, a ragadozó őn, a magyar bucó, a német bucó, a selymes durbincs, a széles durbincs, a Lumnitzer szegfű, az István király-szegfű, a leánykökörcsin, a magyar tarsza, a nagy tűzlepke és a barna rétihéja esete a Fidesszel , avagy azért nem tart sehol a Natura 2000 kezelési és fenntartási tervekkel a kormány, hogy mehessen a szabadrablás?

A 444.hu tudósítása szerint Szél Bernadett azért használt ilyen hosszú címet, hogy a különböző kormányzati vagy kormány által jóváhagyott projektek miatt veszélyeztetett fajok neve legalább elhangozzon a parlamentben. 

V. Németh Zsolt államtitkár válaszában arról tájékoztatott, hogy a szintén Natura 2000-es védettségű területet érintő Római parti mobilgát ügyében nemhogy nincs semmiféle hatásbecslés, de mégcsak be sem érkezett a hatósági eljárás megindítása iránti kérelem. Pedig Tarlós többször is az építkezés őszi megkezdését ígérte.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
@wagabund: Igen, itt mindenki le van [email protected] Teljesen felesleges a jól átgondolt, újszerű, a parlament figyelmét motiváló cím és tartalom, amikor egy huszadik fullajtár beosztott megírja az államtitkár válaszát úgy, hogy az államtitkár leizzad, mire képes azt elolvasni.Ez nem válasz, az államtitkárnak halvány fogalma sincs miről beszél a másik párt államtitkára. Még csak nem is veszi a bátorságot arra , hogy saját gondolatait, saját szavával közvetítse.
Nincs is gondolata erről a témáról. Ők is szakosodnak, azaz bezárkóznak a saját témakörük irányában. Ebből is látszik a mameluk sereg reménybeli elkötelezettsége, loyalitása
Szeparepa2
A felsorolt csodálatos gyönyörű élőlények, egyetlen szellentése is többet ér mint az egész hazaáruló aljadék fizeSS maffia söpredék...
justhpeter
@Natsuki: Jogos felvetésedért jár a pont.
Strong
a vöröshasú unkát sem szívesen, DE a ragadozó őnt semmiképp!!!
TILTAKOZOM!!!
vukkocska
Senkit nem láttam magát könnyesre röhögni. Nem is volt olyan a téma. Azt láttam, hogy Bárándy Gergelyék szórakoztatják magukat négyen. De az sem volt röhejes.
Borsodi
Igaza van,megy a szabad rablás,Szél Bernadett mellé lehetne állni a sok ásítozónak is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.