Jelenlegi árfolyamon akár 23 millió forintot is vissza kellene fizetnie Kovács Zoltán kormányszóvivőnek, ha Soros György visszakérné a korábban fideszeseknek adott támogatást – írja a Magyar Nemzet.

Kovács Zoltán nemzetközi viszonylatokban is elitiskolákban tanult. A Közép-európai Egyetemen teljes doktori képzésen, valamint egyéves előkészítő képzésen vett részt. Ezeknek tandíja évente legalább 4,5 millió forint, ami négy évre számolva, jelenlegi árfolyamon több mint 18 millió.

A kormányszóvivő ráadásul Soros Györgynek köszönhetően egy évet az Oxford Egyetem Queen’s College intézetében tölthetett. Az elitkollégium honlapja szerint itt

a lakhatás összege egy tanévre 1,2 millió forint, míg az Oxford Egyetemen a tandíj 3,7 millió forintnak megfelelő angol fontba kerül.

Vagyis itt – jelenlegi árfolyamon számolva – közel 5 millió forintba kerültek Kovács tanulmányai, így Soros György akár összesen 23 millió forintot is visszakérhet tőle.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

telegdilaci
Gusztustalan az egész! bagázs,nem kellett volna el fogadni a Soros támogatását,bár nélküle sehol nem lennének! Annyira bicskanyitogató hogy most már,mindent kitalálnak,Sorosra! szégyen hogy acsarkodnak arra az Emberre,aki mondhatni,kenyeret,adott a kezükbe! Ettől a Kovács Zoltántól,a hideg is kiráz annyira jellemtelenűl,mondja a hazugságokat,mint egy papagáj.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jolibaba
@Horizont: Csak utánozza a főnökét, aki szintén visszafizetné a pénzt, ha Soros kérné.De biztos, hogy Soros nem kéri, annál ő sokkal korrektebb, nem olyan mint azok, akiket kitaníttatott vesztünkre.
Desischado
Komolyan, a hányinger kerülget ezektől a gerinctelen férgektől. Kezet kéne csókolniuk sorosnak, hogy kitaníttatta őket, ehelyett gusztustalanul támadják. Persze, mert a migráns téma kifulladóban, valamin kérőznie kell a birkáknak, mert a végén még a mutyikkal meg a milliárdos lopásokkal kezdenének foglalkozni. Ki van ez találva, az más kérdés, hogy egy tisztességes embernek felfordul ettől a gyomra.
gulyasgyula
@Manhattan: ..
Se a jobbikot se többi pártba nem látom a megváltót ..A fidesz se az ..
gulyasgyula
Ezzel a 23 millióval valakitől kaptak a levelező társak egy gumi csontot ..Jó ötlet..Lehet rágódni ..
evacica
Mit is lehet várni ezektől mind ilyen , ezek a legjobb barátaikba is belerúgnak, ha az érdekük úgy kívánja meg. Orbán papa padlóra tette Zarándok barátját, a fia Simicskát ekézi, és próbálja ellehetetleníteni. Rúgj bele azokba akik jót tettek veled, ezek már csak ilyenek!l
eugen4402
Szemérmes a fiú. Nem akarta nyíltan elordítani magát, hogy: "elfogyott a zsebpénz, Gyuri papa adjál még, mert ameddig nem utalod, addig köpködök rád"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.