Jelenlegi árfolyamon akár 23 millió forintot is vissza kellene fizetnie Kovács Zoltán kormányszóvivőnek, ha Soros György visszakérné a korábban fideszeseknek adott támogatást – írja a Magyar Nemzet.

Kovács Zoltán nemzetközi viszonylatokban is elitiskolákban tanult. A Közép-európai Egyetemen teljes doktori képzésen, valamint egyéves előkészítő képzésen vett részt. Ezeknek tandíja évente legalább 4,5 millió forint, ami négy évre számolva, jelenlegi árfolyamon több mint 18 millió.

A kormányszóvivő ráadásul Soros Györgynek köszönhetően egy évet az Oxford Egyetem Queen’s College intézetében tölthetett. Az elitkollégium honlapja szerint itt

a lakhatás összege egy tanévre 1,2 millió forint, míg az Oxford Egyetemen a tandíj 3,7 millió forintnak megfelelő angol fontba kerül.

Vagyis itt – jelenlegi árfolyamon számolva – közel 5 millió forintba kerültek Kovács tanulmányai, így Soros György akár összesen 23 millió forintot is visszakérhet tőle.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

telegdilaci
Gusztustalan az egész! bagázs,nem kellett volna el fogadni a Soros támogatását,bár nélküle sehol nem lennének! Annyira bicskanyitogató hogy most már,mindent kitalálnak,Sorosra! szégyen hogy acsarkodnak arra az Emberre,aki mondhatni,kenyeret,adott a kezükbe! Ettől a Kovács Zoltántól,a hideg is kiráz annyira jellemtelenűl,mondja a hazugságokat,mint egy papagáj.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Mit vártok ettől a mocskos nyalogánytól ?
telegdilaci
Gusztustalan az egész! bagázs,nem kellett volna el fogadni a Soros támogatását,bár nélküle sehol nem lennének! Annyira bicskanyitogató hogy most már,mindent kitalálnak,Sorosra! szégyen hogy acsarkodnak arra az Emberre,aki mondhatni,kenyeret,adott a kezükbe! Ettől a Kovács Zoltántól,a hideg is kiráz annyira jellemtelenűl,mondja a hazugságokat,mint egy papagáj.
krumpli
gyuri már akkor is kevert, gondolom mindenkinek fizetett aki rendszerellenes volt ! :P
qrfly
első nekifutásra 2 ,40 m-et szánt neki Soros 6 kiflire...de kiderült lisztérzékeny... maradt az Oxford..

ps: és ezt MENNYIRE BÁNJA MÁR A SZÓVIVŐ úr!!!
krumpli
Minden Maszoposnak is az szödöszö ellen..@krumpli:
krumpli
@krumpli: Sőt az SZDSZ-esnek önmaguk ellen... Kunczét megnézetném miért adták ilyen olcsón a bőrüket...
Clavigo
Legalább nem ""Smittelt " a jó srác...
Yoda69
@Horizont: Nem meglepo, ezek a patkanyok a sajat anyjukat eladnak kurvanak, de elotte meg meg is huznak oket egy parszor.
Clavigo
Ezen legalább meglátszik,,hogy tanult ember,,,,,Mindegy kinek a szekerét "tólja "...Ezzel szemben kegyes Urunk ??? Még a "zsebberázásról " sem tudták leszoktatni Oxfordban...Valószinüleg csak takarítani volt kint egy évet..
Clavigo
@nyanya001: Összedobjuk Neki,,,Emiatt ne legyenek kétségeid...
wagabund
ez az ember magasról leszarja a 23 millát...mellényzsebből kivágja...viszont sem a diplomát, sem a doktorit, sem a nyelvtudást nem veheik el tőle...

és számára ez a lényeg..(amúgy a tanulmányi osztály fizetné vissza, közérdekű oktatásban való részvétel címén)
Borsodi
Ez a probléma egyes politikusok úgy dobálóznak a milliókkal mint váltó pénz, a többségnek meg 46000Ft ból kell megélni,mert Magyarország jobban teljesít most mint négy év múlva ,ha a miniszterünkön múlik.ez csak rosszabb lesz nekünk,de nekik beköszönt a kánaán.
Hellcat
Nocsak Nocsak...kamatostól kérném behajtani.
RonaGyuri
Csak a rend kedvéért ez a becslés még alsó hangon is mélyen alá van becsülve, legalább is a Queen’s College féle 5milla nagyon. Hiszen ösztöndíjat kapott így a fenti összegekhez nyugodtan számolják hozzá a megélhetésre és az utazgatásra (saját cv-jéből is kitalálható, hogy az 1év alatt többször is utazgatott) való "zsebpénzt" !! Na és persze a kamatokat! =))

Ami pedig a Szájjártató külgarázdát illeti 16évesen kapott ösztöndíjat???
nemethfamily3.
Ha az ösztöndíjat adták és nem szerződött hitelként vagy akármilyen támogatásként - amelyet vissza kell fizetni - kapták akkor a baromja minek adja vissza! Ki az az állatkert aki ezt kitalálta?
Mert ugye undormányék egyébként az nem hitel volt, esetleg, hogy szakadjatok meg >> devizahitel!
gulyasgyula
Ez a 23 millió egy rosszindulatú hazugság ..
gulyasgyula
Hölgyek - Urak most hogy fényesre nyalattátok egymással a politikusok seggét , irjatok már arról a pártról, kormányról amelyik az elmúlt 26-évben az országért , a lakosságért -""dolgozott""..Vagy a jövendő kormányról aki majd a Fideszre hivatkozva kiveti az új adókat ,és persze szó nélkül fizeti a sok milliós VÉGKIELÉGITÉSEKET a jelenlegi kolégáknak ..Van ilyen jelölt ?? Vagy csöbörből-- vödörbe lépünk ..Valami jobbat kell kitalálni ..
jolibaba
@Horizont: Csak utánozza a főnökét, aki szintén visszafizetné a pénzt, ha Soros kérné.De biztos, hogy Soros nem kéri, annál ő sokkal korrektebb, nem olyan mint azok, akiket kitaníttatott vesztünkre.
Desischado
Komolyan, a hányinger kerülget ezektől a gerinctelen férgektől. Kezet kéne csókolniuk sorosnak, hogy kitaníttatta őket, ehelyett gusztustalanul támadják. Persze, mert a migráns téma kifulladóban, valamin kérőznie kell a birkáknak, mert a végén még a mutyikkal meg a milliárdos lopásokkal kezdenének foglalkozni. Ki van ez találva, az más kérdés, hogy egy tisztességes embernek felfordul ettől a gyomra.
gulyasgyula
@Manhattan: ..
Se a jobbikot se többi pártba nem látom a megváltót ..A fidesz se az ..
gulyasgyula
Ezzel a 23 millióval valakitől kaptak a levelező társak egy gumi csontot ..Jó ötlet..Lehet rágódni ..
evacica
Mit is lehet várni ezektől mind ilyen , ezek a legjobb barátaikba is belerúgnak, ha az érdekük úgy kívánja meg. Orbán papa padlóra tette Zarándok barátját, a fia Simicskát ekézi, és próbálja ellehetetleníteni. Rúgj bele azokba akik jót tettek veled, ezek már csak ilyenek!l
eugen4402
Szemérmes a fiú. Nem akarta nyíltan elordítani magát, hogy: "elfogyott a zsebpénz, Gyuri papa adjál még, mert ameddig nem utalod, addig köpködök rád"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.