Egy Orbán által dedikált Trabant jelenlegi ára 950 ezer forint. 950 ezer forint a listaára annak a hibátlan állapotú ikonikus Trabant 601-es modellnek, amelyről a minap tettek fel hirdetést a Jófogásra. A leírásban megemlítik, közel 25 évvel ezelőtt maga a miniszterelnök úr is ült ebben a kocsiban. "Igényes és tartós festőmunkával, és egy eredeti Orbán Viktor aláírással várja új gazdáját" – áll a hirdetésben. Az eladó várja a kedves gyűjtők érdeklődését és kéri a komolytalan vevőket, ne zaklassák feleslegesen. A gépkocsi újszerű állapotban, frissen felújított és szervizelt különleges kiadásban kapható.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
0rbán aláírás nélkül az ára 3 millió.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Nekem két felni kellene róla, a kerti munkához, de félek ezzel az előélettel alkalmatlan lenne a melóra. Lázítóra meg nincs szükség a kerti gazok között.
volvós
..." közel 25 évvel ezelőtt maga a miniszterelnök úr is ült ebben a kocsiban. " ...

Tessék mondani, hol lehet a verdát kiszellöztetni környezetkárosodás nélkül ??
Bringás
Nagyon jó befektetés! 2018-ban már 2 milliót fog érni! A győztesek relikviái mindig értékesek!
Csodálkozó
Na, EZZEL a Trabanttal (remélem, Hycomat!) járjon kukázni Azerbaltánban élete végéig!
nezelodo
Huszonöt év múlva annyit ér majd, mint az azerieknek eladott államkötvényeink, 9.5 %-os kamatos kamatra. Olyan nagy lesz az értékük lejáratkor, vissza se tudjuk vásárolni. Akkor az "ország tulajdoni lapján" mi lesz a széljegyzet, a megváltónk aláírása?
simmering73
@Bringás: Vedd meg. Koporsónak sem utolsó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.