A helyiek értetlenül állnak a szerdán éjjel Kiskőrösön történt családi tragédia előtt. A Baon.hu beszámolója szerint B. Líviát sokan ismerték és szerették, egyetlen rossz szót sem tud róla mondani senki, sőt ismerősei állítják: imádta 14 éves lányát.

Azt, hogy újra várandós senki sem tudta és azt sem érti senki, hogyan volt képes megölni csecsemőjét. A rendőrség ugyanis emberölés miatt nyomoz a baba halálával kapcsolatban.

A lap úgy tudja, a testes nő mindenki előtt titkolta terhességét, sem családja, sem a munkatársai, sem a szomszédok nem tudták és nem is vették észre, hogy várandós. Szerdán délután úgy ment el a munkahelyéről, hogy hasmenésről és hányingerről panaszkodott, majd csütörtökön reggel jött a szörnyű hír.

Titkolta terhességét a nő, aki mosógépbe rejtette csecsemőjét, mielőtt belehalt a szülésbeEbben a házban lakott B. Lívia 14 éves lányával

"Azt hallottam, a 14 éves kislány hívta ki a mentőket az anyjához, aki akkor már nagyon rosszul volt" – mesélte az egyik szomszéd. A nőt kórházba szállították, akkor derült ki, hogy néhány órával korábban szült. A szüléskor olyan sok vért vesztett, hogy a gondos ellátás ellenére a kórházban meghalt.

A városban azt beszélik, a nő nejlonzsákba csavarta és a mosógépbe rejtette a pici testet. A nyomozók azt is vizsgálják, hogy a gyermek élve, vagy holtan jött-e a világra.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tekla
Apa ? Előzetesben van már, mert ugye az is kell legyen
Sziszifusz
@Tekla: Apa biztos hogy apa van, mivel anélkül nem fogant volna meg a magzat.
Csupán az a kérdés, hogy tud e arról, hogy gyermeket nemzett.
Amennyiben tudott volna az apaságáról, az sem azt jelenti, hogy ő tehetne a bekövetkezett tragédiáról. Közvetett felelőssége vitatható, de direktben nehezen megállapítható.
Titkolt terhességről van szó, amiről még a közvetlen környezetben élők sem tudtak.
Tekla
Sziszifusz: Na azt a hapsit 9 hónapig lógatnám lábánál fogva a főtéren, amelyik annyira nem figyel oda az asszonyra, hogy ne vegye észre , hogy terhes :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.