A Fidesz szerint a Jobbik a pénzért és a hatalomért mindenre képes: hazudozásra is, és ha az ellenzéki párton múlna, nem lenne sem adócsökkentés, sem bankok elszámoltatása.

A nagyobbik kormánypárt pénteken közleményben kifogásolta a Jobbik alelnöke, Volner János által elmondottakat, aki szerint jelentős megszorításokat javasol a kormány a jövő évi adótörvények módosításában.

A Fidesz erre úgy reagált: a Jobbik és a baloldal a múlt évben nem szavazta meg sem a munkavállalókat, sem a gyermeket nevelőket segítő adócsökkentéseket, sem a bankok elszámoltatását.

Ha rajtuk múlott volna, a családok több százezer forintos terheket nyögnének ma is

- fűzték hozzá.

Megszorításokat pedig az a baloldal hajtott végre, amivel az elveit feladó Jobbik rendszeresen együttműködik.

2017 az adócsökkentés és az otthonteremtés éve lesz, több pénz marad a családoknál, tovább nő a kétgyermekesek családi adókedvezménye. Csökken a legfontosabb élelmiszerek áfája, a legalacsonyabb keresetű 120 ezer családnak továbbra sem kell adózni, marad az unióban az egyik legalacsonyabb személyi jövedelemadó, a béren kívüli juttatások egy részét a dolgozók készpénzben kapják meg és a vállalkozásokat számos adókedvezmény segíti

- ismertették.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@szaboria1: Hiába várjuk meg a következő évet, a karámígéret pontosan olyan, mint a Moszkvában Volgákat osztogatnak...nem osztgatnak, hanem fosztogatnak és nem Moszkvában, hanem...
Csodálkozó
A Fityisz és a komplett baloldal is hazudik, ha kormányon van. Volt alkalmunk megtapasztalni.
A Szarabbik meg soha ne kerüljön hatalomra, nincs kétségem, hogy még hazugabbak, mohóbbak és tolvajabbak lennének mindegyiknél.
De a baloldal legalább beismert bűneit, amíg a sunyi pszichopata orbánc soha nem fogja.
Perwool
@Csodálkozó: Ez az ország tragédiája, hogy a dilettáns tolvajbandát egy másik velejéig korrupt társaság váltotta...
az eredmények már látszanak... Albániával kerültünk egy szintre...
eugen4402
Ez egy olyan aljas általánosítás, mintha BÁRKI azzal állna elő, hogy a Fidesz bestiális módon legyilkol mindenkit, aki nem nyal nekik, az áldozatokat elássák és lebetonozzák...Lásd: Dunaújváros. Hogy hol a többi? Ez egy, de legalább tény!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.