Széles Gábor, a Magyar Hírlap és az Echo TV tulajdonosa nagyon felkapta a vizet, miután a Pesti Srácok megírta, hogy kirúgták Szaniszló Ferencet.

Szombaton a PS kiszerkesztette Széles Facebook oldaláról a laptulajdonos válaszait, amit azokra a kérdésekre adott, hogy Szaniszlónak miért kellett mennie az Echo TV-től. Abból kiderült, hogy politikai okai voltak a válásnak:

Mi nem mondtunk fel, hanem közös megegyezéssel távozik. Szerettük volna, ha visszatér a régi »panorámás« vonalhoz, de Ő csak a részben kormányellenes »prédikációit« hajlandó lett volna folytatni. Gondolom, már van helye a jobbikos internetes tv-nél.”

Széles annyira berágott a Pesti Srácokra, hogy vasárnap már így üzent Huth Gergelynek, a PS főszerkesztőjének a Facebook oldalán:

PESTISRÁCOK részeges főszerkesztője jobban tenné ha befejezné a gyűlölködést az ECHO TV ellen. Tudom, nehéz megemésztenie, hogy annak idején az ittas műsorvezetése miatt kellett eltávolítanunk az ECHO TV műsorvezetői közül valamint az inkorrekt viselkedése miatt az MH főszerkesztőhelyettesi posztjáról. Jobb lenne ha csöndbe maradna, mielőtt kiteregetnénk a szennyesét. Eddig nem tettük meg, de ha kell meg fogjuk tenni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Ez a hízott disznó nyugodtan durván nekimehetne
mondjuk egy betonfalnak !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
F_Viktor
Ha megszólalsz, betörjük a fejed, a hazug karaktergyilkosságokban nagyon jók vagyunk...
perfekt
Laza kis perpatvar, egy kis homokozós egymásra olvasás,szennyes teregetés némi fenyegetéssel-vagy zsarolással.?Ha olyan a szennyes,hogy törvény ellenes--akkor ő is társtettes máris.
volvós
Ez a hízott disznó nyugodtan durván nekimehetne
mondjuk egy betonfalnak !!!
lampa laz
Ez a huth párszor volt a Havas műsorában is ahol Henrik a maga flegma stílusával minden alkalommal rendesen ki is osztotta a hülye fidesz elfogultsága miatt. A helyében én vagy képentörlöm Havast, vagy otthagyom a műsorát, de ez az agyalágyúlt még azt sem értette, hogy alázzák.
prime777
Ez a Huth egy agyonütni való féreg pártnyalonc.
Undorító amit művel már évek óta.
Elég csak a volt hírtv-s bandát megnézni.
Szélesnek meg nem tetszik ez az egész.
Fenyegetőzik.
Hogy sároznak ezek be folyamatosan másokat.
Húú de szar bagázs az egész fidesz meg a körülötte lévő banda.
Az embernek felforidul a gyomra ezektől a nyalogány álnemzeti alakoktól.
pbalage
remélem megölik egymást, de nagyjából leszarom.
Szókrakész
"Tudom, nehéz megemésztenie, hogy annak idején az ittas műsorvezetése miatt kellett eltávolítanunk az ECHO TV műsorvezetői közül valamint az inkorrekt viselkedése miatt az MH főszerkesztőhelyettesi posztjáról. Jobb lenne ha csöndbe maradna, mielőtt kiteregetnénk a szennyesét. Eddig nem tettük meg, de ha kell meg fogjuk tenni."

Akkor most ez mi volt?
Áztatás?
Előmosás?
.
.
.
vadnarancs
Nem értem, miért fogja vissza magát! :)
justhpeter
Soha nem látott szintre jutott ez a "szellemi párbaj". Az államból élő paraziták első ligájának küzdelméből láthattunk egy rövid epizódot. A legigazságosabb az lenne, ha az ügy minden szereplőjét elküldhetnénk a térerőhiányba közmunkásnak. Bár meggondolva a dolgot, az is kiemelt szintnek minősülne az ők esetében.
eugen4402
Azt ugye felesleges mondanom, hogy amelyik fél rászánja magát a vita lezárására, az ÜGYELJEN arra, hogy a tragikus esemény balesetnek látszódjon...
Szókrakész
@eugen4402: És hogyan?
Hosszú betegség után hátulról 2x fejbe lőve magát torokgyíkban elüti egy autó?
És haláltusájában még a motorosfűrészt a szívébe állítja?
eugen4402
@Szókrakész: Valahogy így... Bármelyikükről feltételezem, hogy nálam sokkal találékonyabb szakismeretekkel rendelkeznek ezen a téren. A torokgyík miről jutott eszedbe? Ezer éve nem hallottam ezt a szót...
Toby
"Itt az idő" hogy rendesen elvágjátok egymás torkát, én addig iszom egy pohár hideg sörikét!
Szókrakész
@eugen4402: Gyerekkori olvasmányaimban haltak meg a főhősök, vagy...torokgyíkban.

Amúgy tényleg olvasható volt sok esetben, hogy milyen találékonyak tudnak lenni.

Régi, több éves balatoni sztori, mikor az illető úgy lett öngyilkos, tényleg 2x hátulról fejbe lőve magát, hogy utána még bemászott a csomagtartóba és magára csukta.
eugen4402
@Szókrakész: Szinte már azt kell mondanom, hogy az ilyen furfangos embereknek nem is szabadna elhagyni a földi létet, mert a kreativitásuk hiányzik az utódokból, akik már csak polóniumot meg talliumot juttatnak a célszemélyek szervezetébe.
papa.49
Fiúk, akkor most ,,kard, vagy pisztoly,,???
Első vérig, vagy kinyúvadásig???
silber13
@papa.49: Javasolnám a 30,5-es ostrommozsarat, bandázs nélkül, 12-szeri lövegváltással, 20 lépésről.
papa.49
@silber13: Bármi jó csak nyírják ki egymást)))))))))))))
pali85
Széles úr!Én nem tartozom a balosok közé,de mégis meglepett Szaniszló úr eltávolítása Az ön televíziójától.Egy igazságot ápoló és ki mondó Magyar embert tett lapátra.Most csak azt várom,hogy Orbán Miniszter úr önt is két lábbal rúgja ki,és legyen nála kegyvesztett.Ezt várjuk és mi is örülni fogunk,nemcsak a be szivárgot idegen Magyar gyűlölők,sz..keverők.
Jozefina
Elég széles pofája van!!! Undoriító pasi!!!
papa.49
Ha ehhez hozzáadjuk, hogy taccsra tette a Videotont, kb. 6000 ember melóját, meg a beszállítókét, meg az Ikarus, szintén zenész, a pacáknak múlhatatlan érdemei vannak a magyar ipar szétverésében, ennek a két gyárnak a vételáráról már nem is beszélve!!!
EGY FORINT!!!
Mangu
@papa.49: Piros lap! Olyanról beszélsz, amiről semmit sem tudsz, max. urbánus népmesét.
Az, hogy ma még van VIDEOTON, az neki és vezető társainak köszönhető, mert a Papp István utáni vezetők vitték falnak a céget döntésképtelenségükkel. Az egy másik dolog, hogy hogyan jutott hozzá, de ez a jelenlegi VIDEOTON a régivel nem hasonlítható össze, max. helyrajzilag, mert még ott van ahol több, mint 75 éve alapították. Ez a cég legalább megmaradt a magyar ipar büszkeségei közül magyar tulajdonban és termel. Tudsz még 5-öt felsorolni?
papa.49
Mangu. Mit is termel a Vidi, mert pl. autórádiót, rádiót, tévét, számítógépet nem, talán honvédségi készülékeket esetleg, és hányan dolgoznak ma ott jelenleg???Mi van a külsős gyárakkal???
advocat
Videoton. Ja. Nyugati cégeknek alkot. A Videoton. És mi van az IKARUS-szal? Hol van az évi 15.000 busz? Eladta jó áron, és abból a pénzből él. Mert a konkurrencia megvette. (Miért is van Lengyelországban Volvo? Pl.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.